Α’ κατηγορία Λακωνίας: Οι μισές ομάδες της κατηγορίας έχουν την δική τους σελίδα στο isports.gr!

Έξι ομάδες από τις δώδεκα της Α’ κατηγορίας Λακωνίας έχουν την δική τους σελίδα στο αθλητικό site της Λακωνίας. Πλέον και ο Ευρώτας Έλους έχει την δική του σελίδα στο isports.gr και συμπληρώνει τις ήδη υπάρχοντες, Αστέρα Βλαχιώτη, Ολυμπιακό Γυθείου, Ένωση Πελλάνας Καστορείου, Μολαϊκό, και Απόλλων Ξηροκαμπίου. Όποιος θέλει να ενημερωθεί για τα νέα του Ευρώτα Έλους θα μπορεί να πατά στο σήμα της ομάδας στο πάνω μέρος του site (εκεί που βρίσκονται τα σήματα όλων των ομάδων) και θα εισέρχεται κατευθείαν στη σελίδα της ομάδας όπου θα μπορεί να βρει όλα τα νέα και άρθρα που την αφορούν.

O αριθμός των άρθρων που αναρτώνται στο isports.gr είναι αρκετά μεγάλος με αποτέλεσμα ο επισκέπτης να μην μπορεί να βρει εύκολα την είδηση που τον ενδιαφέρει.  Αυτό το πρόβλημα επιλύεται με τα σήματα των ομάδων που βρίσκονται στο πάνω τμήμα του site και αυτός είναι και ο σκοπός χρήσης τους. Το isports.gr εισάγει αυτό το νέο στοιχείο το οποίο διευκολύνει τους επισκέπτες του site στην γρήγορη εύρεση των ειδήσεων της αγαπημένης τους ομάδας. Όποια ομάδα ή σύλλογος οποιουδήποτε αθλήματος στη Λακωνία επιθυμεί να προσθέσει το σήμα του στο πάνω τμήμα του isports.gr το οποίο θα οδηγεί στη σελίδα του με τα νέα, τις ειδήσεις και όλες τις πληροφορίες της ομάδας επικοινωνεί μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:

Διαχειριστής Ιστότοπου: Τσαρούχας Ανδρέας, Ιστότοπος: isports.gr

κινητά: 6982862616, 6980457804 σταθερά: 2731024167, 2731025881

Επίσης είναι δυνατή και η προβολή με Banner για όποιον σύλλογο επιθυμεί. Φυσικά εκτός από την εύκολη πρόσβαση στα άρθρα της συγκεκριμένης ομάδας προβάλλεται με το βέλτιστο τρόπο και η ίδια η ομάδα εξαιτίας του μεγάλου αριθμού επισκεπτών του isports.gr.

e-mail: [email protected]