Δήλωση Προέδρου ΕΠΣ Λακωνίας Παναγιώτη Καρρά

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας δήλωσε στο isports.gr σχετικά με την ανακοίνωση του Κάστρου Μονεμβάσιας:

Τελικά ο συντάκτης δεν άργησε να επανέλθει γιατί εκτιμώ ότι τα μέλη του σωματείου μέσα στην νύχτα δεν θα συμμετείχαν σε συνεδρίαση για να μου απαντήσουν.

Βέβαια, γνωρίζουν άπαντες στο  ποδόσφαιρο για ποιoς είναι ο καθένας μας και δεν θα αφήσουμε  τον κάθε Θωμαδακη  να δημιουργεί εντυπώσεις και αναστάτωση  στο τόπο μας.

Οσον, αφορά τα λοιπά είναι αυτονόητο ότι οι  ομάδες έχουν υποχρεώσεις προς την Ενωση, το αν χαλάει τα χρήματά του για το σωματείο του είναι προσωπικό του θέμα και δεν θα είναι ανεκτό  να λέει οτι θέλει.

Και κάτι τελευταίο, διαπίστωσα ότι έκανε έρευνα σε υπηρεσίες, στο νοσοκομείο,  ως τι ; 
Εάν είχα  επαφή μαζί τους, πήρε απάντηση και από ποιόν; 
ή θα πρέπει να τον ενημέρωνα με ποιόν μιλώ και ποτέ;  

Είμαι βέβαιος, ότι οι φίλοι  του Κάστρου Μονεμβασίας και ειδικότερα τα εκλεκτά μέλη του Δ.Σ. και της τοπικής κοινωνίας μας, θα εξετάσουν με ιδιαίτερο τρόπο το όλο θέμα και θα είναι μια παρένθεση στην μακρόχρονη και πολύπλευρη παρουσία  του σωματείου τους.

Η Ενωση, είναι τα Σωματεία της Λακωνίας ,τα πρόσωπα επιλέγονται για συγκεκριμένο  χρόνο και προσωπικά για  16 χρόνια συνεχώς, τυγχάνω στο Προεδρείο της  με την δική τους βούληση και θα τα υπηρετώ μέχρι τη στιγμή που μπορώ και εκείνα το επιθυμούν.  

Καλό αγωνιστικό σ/κ στις ομάδες και σε όλους τους συμμετέχοντες!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λακωνίας