Σπαρτιατικός: Συγχαρητήρια για την πρόκριση στα μπαράζ. Η πετοσφαίριση ανεβαίνει!

0
120

Αγώνας τελικός και για γερά νεύρα στην τελευταία αγωνιστική της 1ης φάσης νεανίδων.
Με τις ομάδες του Σπαρτιατικού και του Γ.Σ. Αργους να βρίσκονται στην 1η θέση αήττητες ο νικητής θα έπαιρνε το είσιτήριο γαι την απευθείας προκριση στο F4 νεανίδων. Μια ανάσα απο την τελική τετράδα έφτασαν οι μικρές του ΣΓΣ αφού ο αγώνας κρίθηκε στα λάθη και στο 5ο σετ που βρηκε νικητή την ομάδα του Γ.Σ.Α με 15-13. Οι μικρές του Σπαρτιατικού παρά τους τραυματισμούς και τις απώλειες προπονήσεων βασικών αθλητριών, όχι μόνο έπαιξαν στα ίσα την σαφώς πιο έμπειρη και πολυ καλή ομάδα του ΓΣΑ αλλά διεκδίκησαν μέχρι τέλους την νίκη, βρέθηκαν να προηγούνται και 2-1 στα σετ παρά την απώλεια του 1ου, αλλα τα λάθη σε καθοριστικές στιγμές του παιχνιδιού στοίχισαν με τις αθλήτριες του ΓΣΑ να πανηγυρίζουν την πρόκριση. Ο σπαρτιατικός με την 2η θέση περνάει στα μπαράζ και θα έχει την ευκαιρία στην επόμενη φάση να διεκδικήσει την πρόκρισή του.
Οι τριάδα που θα διεκδικήσει την 1 θεση ακόμα θα είναι Σπαρτιατικός, Παναχαική, Απολλωνας Πάτρας. Ο στόχος του πρωταθληματος νεανίδων ουσιαστικά επετεύχθη αφού το τμήμα συμμετέχει με τις κορασίδες ωστέ να πάρουν παραστάσεις απο ανώτερο επίπεδο οπως ακριβως συνέβει και χτές με τις 2 ομάδες να αποδίδουν εξαιρετικό βόλλευ. Τα συγχαρητήρια μας στις νεαρές μας αθλήτριες και φυσικά καλή συνέχεια και στην ομάδα του ΓΣΑ που ξεκινάει και τις υποχρεώσεις τις σημερα στην Β εθνική κατηγορία.
Αξίζει να σημειωθεί η συμπαράσταση του κόσμου που γέμισε το κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης για να εμψυχώσει τις μικρές αθλήτριες στον αγώνα τους γεγονός που αναδεικνύει οτι η πετοσφαίριση κερδίζει συνεχώς έδαφος και ευχόμαστε να ανταμοίβει το κοινό με θέαμα σαν το χτεσινό.
Για τον Σπαρτιατικό: Κουρτσούνη, Αθανασοπούλου, Τρουγκάκου, Πριφτάκη, Τσεμπελή, Συνοδινού, Βάρλα, Νίκα, Μπακατσέλου, Θεοφιλάκου, Βενιζέλου, Δαλιάνη
Προπονητής: Κωνσταντόπουλος Μιχάλης
Η γυναικεία ομάδα σήμερα Κυριακή χωρίς τις περισσότερες μικρές που ξεκουράστηκαν υποδέχτηκε την ομάδα της ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σε φιλικό παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης σαν τελευταίο τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος την επόμενη κυριακή.