Ράλλυ Σπριντ Μολών Λαβέ 2016: Oι 32 συμμετέχοντες!

Με 32 συμμετοχές θα διεξαχθεί το Rally Sprint  που διοργανώνει η ΛΕΣΧΗ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ  για το Κύπελλο Ελλάδος με την επωνυμία ΄΄ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΄΄ 2016.

          Σε μία διαδρομή 10 χλμ  , αναμένεται και φέτος στον φιλόξενο Πάρνωνα , τα πληρώματα αλλά και οι θεατές να ζήσουν αξέχαστες στιγμές , που μόνο το Άθλημα του αυτοκινήτου μπορεί να προσφέρει .

          Ο αγώνας στην πλειοψηφία του είναι κατηφορικός , με εξαιρετικά γρήγορα κομμάτια , αλλά και πολλά τεχνικά σημεία που θα κληθούν τα πληρώματα να κάνουν την διαφορά .

          Τα αυτοκίνητα θα περάσουν τεχνικό έλεγχο στις 19 Νοεμβρίου στο Ι.ΚΤΕΟ  ΤΖΑΝΝΕΤΟΥΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στο 2ο χλμ ΣΠΑΡΤΗΣ – ΓΥΘΕΊΟΥ.

           Το πρωί  της Κυριακής 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 10.30  το πρώτο αυτοκίνητο θα πάρει εκκίνηση από την θέση Ζυγός στο δρόμο από τις Καρυές προς τον Άγιο Πέτρο και τερματισμό στη Βαρβίτσα , διανύοντας τα εξαιρετικά χώματα του Πάρνωνα που έχει γράψει την δική του ιστορία στους αγώνες αυτοκινήτου .

            Με την ολοκλήρωση του αγώνα οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στην πλατεία των Καρυών , που  η φιλοξενία των κατοίκων και φέτος θα είναι πρωτόγνωρη .

            Οι εκδηλώσεις έχουν την στήριξη  , του Δήμου Σπάρτης , των Νομικών προσώπων Αθλητισμού , Πολιτισμού και Περιβάλλοντος ,του Αθλητικού και Πολιτιστικού συλλόγου Καρυών , του Συλλόγου Αιμοδοσίας , του Συλλόγου Πυρασφάλειας , της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης , του Αθλητικού Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Σπάρτης της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης  ,  αλλά και των επαγγελματιών της Λακωνίας .