Τριτσώνης ο νέος αρχιδιαιτητής

0
154

Οι πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει από νωρίς την Πέμπτη επιβεβαιώθηκαν: Ο Σταύρος Τριτσώνης, που εγκατέλειψε πέρσι την ενεργό δράση καθώς καρατομήθηκε από διεθνής διαιτητής, τοποθετήθηκε στην θέση του προέδρου της ΚΕΔ και αναλαμβάνει και επίσημα τη διοίκηση της ελληνικής διαιτησίας, αντί των Μπίκα, Τσαχειλίδη και Καλύβα που αποχώρησαν με τον γνωστό εκβιαστικό τρόπο.Η απόφαση για Τριτσώνη, ανήκει αποκλειστικά στον επιτετραμμάνο της ΦΙΦΑ στην Ελλάδα, Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Ο ένας συνεργάτης του Τριτσώνη θα είναι ο Μιχάλης Κουκουλάκης που επίσης εγκατέλειψε πέρσι την ενεργό δράση. Οι υπόλοιποι συνεργάτες του, θα ανακοινωθούν πιθανότατα την Παρασκευή (18/11)

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

«Συνεδρίασε σήμερα σε πλήρη σύνθεση η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έλαβε τις ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις.

Ο κ. Σταύρος Τριτσώνης  διορίστηκε Προεδρεύων της νέας  Κεντρικής  Επιτροπής Διαιτησίας  και θα εκτελεί χρέη Προέδρου της  έως της οριστικής  συγκρότησης  της σύνθεσης  Κ.Ε.Δ.

Μέλος της Κ.Ε.Δ. διορίστηκε ο κ. Μιχάλης Κουκουλάκης .

Αύριο, 18 Νοεμβρίου 2016, κατόπιν των εισηγήσεων του κ. Στ. Τριτσώνη, θα ανακοινωθούν και τα λοιπά μέλη και οι συνεργάτες  της νέας  Κ.Ε.Δ., και η ΠΔΕ θα προχωρήσει στην αντίστοιχη έγκριση του διορισμού τους.

Ο Προεδρεύων τη νέα Κ.Ε.Δ. δεν αποτελεί μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.

Υπενθυμίζεται ότι τα θέματα  στελέχωσης της  Κ.Ε.Δ., περιλαμβανομένων και των παραπάνω διορισμών, ρυθμίζονται από τη FIFA και αποκλειστικός αρμόδιος για αυτά είναι ο κ. Κ. Κουτσοκούμνης.

Επικυρώθηκαν, κατόπιν συνεννόησης και έγκρισηςαπό την FIFA/UEFA, οι νέες διατάξεις  που τροποποιούν άρθρα του  υφιστάμενου κανονισμού διαιτησίας της Ε.Π.Ο.

Από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 επαναρχίζουν όλες οι εθνικές διοργανώσεις, που είχαν διακοπεί με απόφαση της ΠΔΕ, μετά την πυρκαγιά στην οικία  του κ. Γ.Μπίκα.

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, για την εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, θα συγκληθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2016, στο αμφιθέατρο της Ε.Ο.Ε.

Εγκρίθηκε η διοργάνωση σχολής προπονητών από την ΕΠΣ Μακεδονίας (UEFA B & UEFA C) και σχολής ανανέωσης ταυτοτήτων τριετίας από την ΕΠΣ Λέσβου».

 

ΠΗΓΗ: sdna.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα άρθρα της Football League