ΟΦΗ: Η διοίκηση της ΠΑΕ και η Αρχιεπισκοπή Κρήτης θα προσφέρουν Αγάπη σε Ηρακλειώτες

Η ΠΑΕ ΟΦΗ και η Αρχιεπισκοπή Κρήτης, θα προσφέρουν …αγάπη, σε πολίτες του Ηρακλείου που το έχουν ανάγκη.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ερηναίου και θα συμμετάσχει στην «Διακονία Αγάπης» που διοργανώνει η Αρχιεπισκοπή, η οποία με αυτόν τον τρόπο συμπαραστέκεται καθημερινά σε χιλιάδες Ηρακλειώτες.

Στην συνάντηση που είχε την Παρασκευή (18/11) αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ειρηναίο, ο τελευταίος ευχαρίστησε τον ΟΦΗ, την μεγάλη ομάδα του τόπου, για την συμπαράσταση του, στην προσπάθεια της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, για να βοηθήσει ανθρώπους και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Στη συζήτηση που κράτησε αρκετή ώρα, ΟΦΗ και Αρχιεπισκοπή Κρήτης, αποφάσισαν να συνεργαστούν σε μια σειρά από ενέργειες,  όπως :

-H διεξαγωγή ενός σημαντικού φιλικού αγώνα τα έσοδα του οποίου να διατεθούν σε αγορά τροφίμων. Επεσε η πρόταση για την Εθνική ομάδα του 2004 που κατέκτησε το Ευρωπαικό πρωτάθλημα ή κάποια άλλη ομάδα επιλέκτων με πρώην διεθνείς παίκτες.

Μάλιστα στο φιλικό αυτό αποδέχθηκε και ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος την πρόταση να έρθει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

-H συμμετοχή του ΟΦΗ σε εθελοντική αιμοδοσία η οποία θα γίνει στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και στην οποία θα έχουν την δυνατότητα συμμετοχής αθλητές του ΟΦΗ, γονείς τους και φίλαθλοι της ομάδας.

-Eπίσκεψη της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΦΗ στο πνευματικό κέντρο της Αρχιεπισκοπής, για να μοιραστούν δώρα στα παιδιά.

-Επίσκεψη αντιπροσωπείας παικτών του ΟΦΗ, μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο σε παιδιατρικές μεγάλων νοσοκομείων της πόλης και σε παιδιά που έχουν σοβαρές ασθένειες.

-Συμπαράσταση του ΟΦΗ στο γραφείο ευρέσεως εργασίας της Αρχιεπισκοπής, για ανθρώπους που αναζητούν δουλειά.

-Συμμετοχή του ΟΦΗ στο «παζάρι» της Αρχιεπισκοπής με ρούχα, υποδήματα κ.λ.π.

-Παιδιά του πνευματικού κέντρου της Αρχιεπισκοπής, που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο (ηλικίες 5-15 ετών) και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, να φιλοξενηθούν δωρεάν στια ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΟΦΗ.

-Φιλοξενία δωρεάν, παιδιών από την Αρχιεπισκοπή, σε παιχνίδια του ΟΦΗ.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης αποδέχθηκε με χαρά ακόμη, την πρωτοβουλία που θα αναπτύξουν μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925  ΟΦΗ και μέτοχοι της ομάδας, οι οποίοι  θα προσφέρουν σε αγορά τροφίμων και κρέατος τα Χριστούγεννα.

Στον κύριο Ειρηναίο τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ  έδωσαν μια φανέλα της ομάδας, αλλά και ένα λάβαρο μα χαρά, το οποίο όπως είπαν οι άνθρωποι της Αρχιεπισκοπής θα κάνουν κάδρο, ως μια συμβολική κίνηση που θα σημαίνει την έναρξη της συνεργασία του ΟΦΗ, με την Αρχιεπισκοπή Κρήτης για την βοήθεια των συνανθρώπων μας.

Στην συνάντηση της αντιπροσωπείας της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο, βρέθηκαν το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μιχάλης Μυλωνάκης, ο Γεν. διευθυντής Δημήτρης Αποστολάκης και το μέλος του Δ.Σ. Κώστας Ζερβάκης και ο υπεύθυνος Τύπου και ΜΜΕ Γιώργος Κορτσιδάκης.

Ενώ από την Αρχιεπισκοπή εκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κύριο Ειρηναίο, η υπεύθυνη επικοινωνίας της Αρχιεπισκοπής Κική Φανιουδάκη, ο πατέρας Ζαχαρίας Χαριτάκης, υπεύθυνος γενικού φιλόπτωχου ταμείου της ιεράς αρχιεπισκοπής, η κ. Αγάπη Αλεξανδράκη και ο κ. Γιώργος Μιχαλάκης (μέλη) και ο Μιχάλης Δρακάκης (υπεύθυνος ραδιοφωνικού σταθμού Family).

Όπως ανέφερε ο κ. Μυλωνάκης «έχουμε την πρόθεση να βοηθήσουμε το έργο της Αρχιεπισκοπής και συζητήσαμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα τα οποία θα είναι μια αρχή, με κάποιες δράσεις που αποφασίσαμε. Οι άνθρωποι που διοικούν τον ΟΦΗ, έχουν ευαισθησία σε τέτοια ζητήματα και θα είμαστε κοντά στο έργο της Αρχιεπισκοπής για την βοήθεια οικογενειών από την πόλη που το έχουν ανάγκη. Ξεκινάμε με αυτά που αποφασίσαμε και θα συνεχίσουμε» ανέφερε.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, κ. Ερηναίος ανέφερε για την συνάντηση με τους ανθρώπους του ΟΦΗ:  «Χαρήκαμε πολύ για την συζήτηση που είχαμε με τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Είναι πολύ καλό αυτό που έγινε. Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί. Δεν έχουμε λόγο σήμερα να είναι κανείς, κλεισμένος στον εαυτό του. Τους ευχαριστούμε που θέλουν να βοηθήσουν. Ολες αυτές οι ενέργειες είναι για τον άνθρωπο”.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της Επισκοπής Κική Φανιουδάκη, τόνισε ότι «με μεγάλη προθυμία οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα βοηθήσουν στην διακονία Αγάπης της Αρχιεπισκοπής. Είναι άνθρωποι με αισθήματα και είμαστε ευτυχισμένοι που είναι κοντά μας. Παρακαλέσαμε τον ΟΦΗ να μας βοηθήσει και οι άνθρωποι του το αποδέχθηκαν με χαρά».

Ο Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Δημήτρης Αποστολάκης ανέφερε ότι «η φιλοσοφία των ανθρώπων που είναι στον ΟΦΗ είναι  εκτός από το αθλητικό κομμάτι και η προσφορά στην κοινωνία και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Ενώ εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο Κώστας Ζερβάκης συμφώνησε ότι “μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα μέσα από την συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές, ώστε να βοηθηθούν οικογένειες της πόλης που το έχουν ανάγκη”.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα άρθρα της Football League