ΠΑΕ Σπάρτη: Συλλογή από καπάκια για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ πιστή στο όραμα της για συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο που έχει πραγματικά ανάγκη, στηρίζει και ενισχύει με κάθε τρόπο τη συλλογή μικρών πλαστικών πωμάτων από τα εμφιαλωμένα νερά.

Ο σκοπός δεν είναι μόνο η ανακύκλωση αλλά και η προσφορά στον συνάνθρωπο, αφού συλλέγοντας μια μεγάλη ποσότητα από καπάκια, μπορεί κανείς να τα ανταλλάξει με ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

Τις τελευταίες εβδομάδες η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια αυτή συγκεντρώνοντας ήδη έναν αρκετά μεγάλο αριθμό πλαστικών πωμάτων. Παράλληλα όμως δίνει τη δυνατότητα και σε κάθε πολίτη της Σπάρτης και κάτοικο του Νομού να συνεισφέρει σε αυτόν τον ξεχωριστό… αγώνα ζωής!

Καθημερινά από τις 10:00 έως τις 17:00 τα γραφεία της ΠΑΕ θα είναι ανοιχτά για κάθε Λάκωνα προκειμένου να φέρει, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, καπάκια που θα δώσουν ανακούφιση αλλά και χαρά σε έναν συνάνθρωπο μας.

Στη συνέχεια τα καπάκια θα παραδοθούν σε συλλόγους ατόμων με ειδικές ανάγκες προκειμένου να ανταλλαχτούν με αναπηρικό αμαξίδιο.

Ας δώσουμε την ελπίδα στον συνάνθρωπο μας που δοκιμάζεται αλλά και μια ευκαιρία να αλλάξει προς το καλύτερο την ποιότητα της ζωής του.

Βοηθήστε να χαρίσουμε αμαξίδια και χαμόγελα!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη