ΟΦΗ: Φιλική νίκη με 2-0 επί του Ερμή Ζωνιανών

0
89

Ενας ΟΦΗ σοβαρός απο το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, κέρδισε με 2-0 τον Ερμή Ζωνιανών σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο (19/11) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Μάριος Ογκμποε που συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις άνοιξε το σκόρ για τον ΟΦΗ στο 15′, ενώ το 2-0 σημείωσε ο πάντα σταθερός σε απόδοση Αντουκόρ στο 55′.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ είχε και δυο δοκάρια με τον Μάνο (22′ και 48′), αλλά και αρκετές χαμένες ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ.

Τραυματίας αποχώρησε απο το φιλικό ο Ηλίας Κώτσιος, με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Ο Νίκος Νιόπλιας χρησιμοποίησε και πάλι όλους τους διαθέσιμους παίκτες και πήρε μια εικόνα απο την αγωνιστική τους κατάσταση.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν χρησιμοποίησε τους Βουό, Μασάδο, οι οποίοι ταλαιπωρούνται απο τραυματσμούς (ο Βουό αναμένεται να μπεί κανονικά απο τη Δευτέρα), αλλά και τον Ράντι, ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και δεν χρησιμοποιήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Σοβαρή και η εικόνα των αξιοιολογημένων διαιτητών, όπως αρμόζει σε ένα παιχνίδι ομάδων που αγωνίζονται σε Εθνικές κατηγορίες.

Στο φιλικό σφύριξαν οι Ζαχαριουδάκης, Τρουλινός, Μαυρουδής.

ΟΦΗ: Δάφκος (46′ Δερμιτζάκης), Κομεσίδης (60′ Φαζός), Οστοιτς (46′ Κώτσιος, 60′ λ.τ. Κομεσίδης), Βαλλιάνος (46′ Κοιλιάρας), Αντουκόρ (60′ Χίσι), Νάστος (46′ Κιάσσος), Μπουρσέλης, Χαντί (60′ Ροβίθης), Ογκμποε (46′ Μιλοσάβλιεφ), Μάνος (60′ Βρεττός), Μίκιτς (60′ Μπολάκης).

Ερμής Ζωνιανών: Κόλλιας (46′ Ανδρεαδάκης, 73′ Ζερβός), Ταβλαδωράκης (52′ Κοζυράκης, 75′ Λογοθέτης), Ραπτάκης (52′ Χατζηβασίλης), Γεωργούλης (52′ Ανυφαντάκης), Πρωτογεράκης (52′ Γεμιστός), Φαμπίνιο (52′ Προβιδάκης), Πουλάκης (52′ Γιακουμάκης), Ανωγειανάκης (52′ Δ. Πλουσής), Πασιαλής (52′ Σκουτέλης), Πλουσής (52′ Χριστοδούλου, 75′ Λαδιανός), Τοπούζης (65′ Σεχολάρι).

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα άρθρα της Football League