Λύση για τη Football League από τον Κατσουράνη

Πρόταση για την οικονομική ενίσχυση των ομάδων της Football League κατέθεσε ο Κώστας Κατσουράνης, με δηλώσεις του στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.

Ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής πρότεινε οι «μεγάλοι» να λαμβάνουν 5.500.000 ευρώ αντί για 6.000.000 για τα τηλεοπτικά και οι 500.000 να παραχωρούνται σε συλλόγους της δεύτερης κατηγορίας.

Αρχικά, μίλησε για το ματς με τον Παναρκαδικό: «Σίγουρα είναι κομβικό παιχνίδι και για την Παναχαϊκή. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι στις υψηλές θέσεις, σε μία δύσκολη έδρα και σίγουρα για εμάς είναι ένα παιχνίδι που αποτελεί κριτήριο για τη συνέχεια. Είναι νωρίς ακόμη, αλλά είναι ένα ντέρμπι, απέναντι σε μία ομάδα ιστορική, όπως ο Παναρκαδικός. Για την ακρίβεια είναι ένα ματς ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες».

Εν συνεχεία, σχολίασε την προσπάθεια που γίνεται στην Παναχαϊκή: «Η Παναχαϊκή είναι μία ομάδα με τεράστια ιστορία. Με πάρα πολύ κόσμο, που την ακολουθεί παντού. Εμείς σιγά – σιγά χτίζουμε από το μηδέν. Βήμα – βήμα να φτάσουμε στην Super League που είναι ο στόχος μας. Νομίζω ότι εκεί είναι η θέση της Παναχαϊκής για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι μόνο για την Πάτρα και την Παναχαϊκή. Γενικά οι ομάδες της επαρχίας που έχουν και κόσμο έχουν θέση στην Α’ Εθνική, αν θέλουμε να αναβαθμιστεί το ποδόσφαιρο μας. Όσο για την Παναχαϊκή είναι επιχειρηματίες που κινούνται και εκτός Ελλάδας, αλλά η έδρα τους είναι στην Πάτρα ως επί το πλείστον, άνθρωποι σοβαροί, που δεν είναι παράγοντες του ποδοσφαίρου. Είναι κάτι ρομαντικό, αλλά με πολύ δυνατές και σοβαρές βάσεις και σε αυτό χτίζουμε το μέλλον».

Σχετικά με τον ίδιο και το πρότζεκτ που έχει ξεκινήσει, τόνισε: «Ήταν ένα όνειρο, ένα όραμα. Ελπίζω να αντέξουμε μέσα από τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε. Γιατί όπως γνωρίζετε αυτός ο χώρος δεν είναι εύκολος. Ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει εδώ και πολλά χρόνια, απλά δεν είχαμε βρει το κατάλληλο έδαφος».

 

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα άρθρα της Football League