Match Money: Στενές επαφές!

Η πρώτη είδηση αφορά τα… εν οίκω, ορίζεται η επανεκκίνηση στη Σουπερλίγκα! Από κει και πέρα, οι μάχες στα μεγάλα πρωταθλήματα είναι πολλές και το MATCH MONEY παίρνει θέση! Μην το χάσεις…

Κυλάει η μπάλα στην Ελλάδα!

Η πρώτη είδηση αφορά τα… εν οίκω, ορίζεται η επανεκκίνηση στη Σουπερλίγκα -βέβαια μια πρώτη γεύση πήραμε την Τετάρτη- μετά την παρατεταμένη αποχή, πάντα όμως θα αιωρούνται η αμφιβολία και η αγωνία για την επόμενη διακοπή, ας ελπίσουμε να κυλήσουν όλα ομαλά.

Τέτοια προβλήματα δεν απασχολούν την υπόλοιπη Ευρώπη, εκεί όχι μόνο διεξάγονται κανονικά τα πρωταθλήματα αλλά εξελίσσονται με συναρπαστικό τρόπο.

Η κορυφή της Πρέμιερ άλλαξε πάλι κάτοχο, εκεί ανέβηκε η Τσέλσι που έχει τώρα το ντέρμπι με την Τότεναμ. Η… Λέστερ της Μπουντεσλίγκα, Λειψία, θα δοκιμαστεί στο Φράιμπουργκ, η Μπάγερν, που έχει ξεχάσει την τελευταία φορά που βρέθηκε δεύτερη αλλά δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, υποδέχεται τη Λεβερκούζεν, σπουδαία ματς και στο άκρως ανταγωνιστικό φετινό Σαμπιονά, Λυών – Παρί, Μονακό – Μαρσέιγ.

Πολύτιμος αρωγός στην προσπάθεια όλων μας, το δισέλιδο των public bets, που καθιέρωσε το Match Money, και στο οποίο ακτινογραφούνται οι πιο σημαντικές αναμετρήσεις.

Ολες οι πληροφορίες για όλα τα ματς στο MATCH MONEY!

Καλή ανάγνωση!