ΑΕΛ: Οργισμένη ανακοίνωση κατά Αστέρα Τρίπολης και Κύζα

0
86

Φουλ επίθεση εναντίον της διαιτησίας -αλλά και του Αστέρα- εξαπέλυσε η ΑΕΛ.

Με ανακοίνωσή τους πριν καν τελειώσει το παιχνίδι στην Τρίπολη, οι «βυσσινί» καταφέρονται εναντίον του Κύζα για το πέναλτι και την αποβολή του Γιοβάνοβιτς.

Παράλληλα, αφήνουν σαφείς αιχμές και για τους Αρκάδες, αναφέροντας ότι φανερώνεται ο τρόπος με τον οποίο «ομάδες με 300 φιλάθλους παίζουν 10 χρόνια στη Σούπερ Λίγκα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αν βλέπουν αυτή τη στιγμή τον αγώνα Αστέρα Τρίπολης-ΑΕΛ ο εισαγγελέας και το δικαστήριο που θα δικάσουν τον Μποροβήλο μαζί με τον Μπέο, τον Τσακογιάννη, τον Παπαδόπουλο και τους άλλους της εγκληματικής οργάνωσης του πορίσματος Παπανδρέου, θα αντιληφθούν τι έγινε στο ελληνικό ποδόσφαιρο από το 1996 και πως ομάδες με 300 φιλάθλους βρίσκονται 10 χρόνια στη Superleague.

Με αυτούς έγινε ο Κύζας διαιτητής Superleague και διεθνής και γι’ αυτό σφυρίζει ανύπαρκτα πέναλτι και ανύπαρκτες αποβολές στο 18ο λεπτό.

Έτσι ο Αστέρας βρίσκεται 10 χρόνια στην κατηγορία και στην Ευρώπη και ιστορικές ομάδες σαν την ΑΕΛ, τον ΟΦΗ, τον Άρη, τον Ηρακλή και άλλες, γυρίζουν σε χωριά.

Κύριοι, γι’ αυτό φάγατε τον Μπίκα, τον Τσαχειλίδη και τον Καλύβα, ευαγγελιζόμενοι την κάθαρση.

Ας δει κάποιος τις διαιτησίες του Αστέρα με Πλατανιά, ΠΑΣ και την σημερινή, για να καταλάβει πως από 0 βαθμούς, έφτασε στους 12. Άντε και πρωταθλητής… Η κάθαρση είναι εδώ!!!»