Αναγέννηση Καρδίτσας – Σπάρτη: Η συνέντευξη τύπου (βίντεο)

0
129

Ο προπονητής της Αναγέννησης, Γιάννης Μάγγος αναφέρθηκε στην αντίδραση μετά το πρώτο γκολ και στο γεγονός ότι η ομάδα του προσπάθησε να ρισκάρει τακτικά και αγωνιστικά αλλά κόντρα στη ροή οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δεύτερο τέρμα, ενώ επισήμανε πως η συνέχεια περιλαμβάνει πολύ δουλειά και υποχρέωση από όλους ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Σπάρτης, Σωτήρης Αντωνίου, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του, στάθηκε στη διακοπή που έβγαλε όλες τις ομάδες από το ρυθμό και τόνισε πως σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα οι Λάκωνες κατάφεραν να πάρουν μία νίκη κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών, ο αρχηγός της Αναγέννησης, Γιώργος Μπιτέλης, αναφέρθηκε στη διαχείριση του προβαδίσματος των φιλοξενούμενων, τονίζοντας ότι το α’ ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, ενώ η Σπάρτη ήταν τυχερή στην επανάληψη πετυχαίνοντας γκολ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι λίγες θα είναι οι ομάδες που θα περάσουν από την Καρδίτσα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη

Αναλυτικά:

Η δήλωση του Γιάννη Μάγγου:

Η δήλωση του Σωτήρη Αντωνίου:

Η δήλωση του Γιώργου Μπιτέλη:

Η δήλωση του Αλέξανδρου Γκαλίτσιου:

 ΠΗΓΗ: karditsaportiva