ΟΦΗ – Πανελευσινιακός 2 – 0 (βίντεο)

Ο ΟΦΗ είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στην Ελευσίνα στο Γεντί Κουλέ. Κέρδισε τον αντίπαλο του με 2-0 πετυχαίνοντας και τα δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ έχασε ευκαιρίες για ένα πολύ μεγαλύτερο σκορ , δείχνοντας επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια.

Το ζητούμενο πάντως για τον ΟΦΗ ήταν οι τρείς βαθμοί και η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και υπ’ αυτήν την έννοια, ο στόχος επετεύχθη στο παιχνίδι με την Ελευσίνα.

Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο πρώτο ημίχρονο περιόρισε σε ρόλο κομπάρου τον αντίπαλο του, καθώς οι επιθέσεις ήταν κατά…κύματα.

Αυτός ο επκπλητικός ρυθμός που είχε στο παιχνίδι του ο ΟΦΗ, του έδωσε και τη δυνατότητα να τελειώσει απο το πρώτο ημίχρονο το ματς.

Μόλις στο 9′ ο Μιλοσάβλιεφ ανατράπηκε απο τον Τσούπρο, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Χαντί με εύστοχη εκτέλεση,

Στο 41′ ο προωθημένος Μίκιτς μετά απο ενέργεια και πάλι του Μιλοσάβλιεφ, έκανε το 2-0 και ουσιαστικά τελειωσε το παιχνίδι.

Είχαν προηγηθεί για τον ΟΦΗ μια μεγάλη ευκαιρία με τον Χαντί στο 13′ μετά απο έξοχη πάσα του Ογκμποε, μια καλή ευκαιρία με τον Ράντι στο 15′ και τον Μιλοσάβλιεφ στο 18′, αλλά και μια φάση στο 37′ όπου ο Ογκμποε (και πάλι απο ενέργεια του Μιλοσάβλιεφ) βγήκε στην πλάτη της άμυνας και σκόραρε, αλλά ο βοηθός τον σταμάτησε με οφσάιντ, σε  μια πολύ οριακή φάση που έφερε διαμαρτυρίες απο την πλευρά του ΟΦΗ.

Το «γεμάτο» απο ευκαιρίες για τον ΟΦΗ στοπρώτο ημίχρονο, αλλά και το 2-0, έδωσε την θέση του σε μια πιο συντηριτική παρουσία απο πλευράς γηπεδούχων, στην επανάλληψη.

Παρ’ όλα αυτά ο ΟΦΗ είχε μια τεράστια ευκαιρία με τον Ράντι να αστοχεί στο τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, μετά απο δική του ατομική ενέργεια για να κάνει το 3-0.

Η Ελευσίνα στην μοναδική της φάση στο παιχνίδι, είχε δοκάρι με τον Ρόκα στο 49′.

Ο ΟΦΗ αρκέστηκε στο 2-0 και το παιχνίδι έκλεισε με αυτό το σκορ, που μάλλον φαντάζει μικρό γα τις «τελικές» που δημιούργησε ο ΟΦΗ μπροστά αποτην αντίπαλη εστία.

Διαιτητής: Mπουμαρσόπουλος (Λάρισας)

ΟΦΗ: Δάφκος, Μιλοσάβλιεφ (78′ Kιάσσος), Οστοιτς, Χαντί, Μίκιτς, Μπουρσέλης (85′ Νάστος), Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Αντουκόρ, Ογκμποε (76′ Μάνος), Ράντι.

Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Nάστος, Μάνος, Ροβίθης, Χίσι, Κιάσσος, Βαλλιάνος.

ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Γκόμες, Αρβανίτης, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης, Τσίγκρος, Γραικός (60′ Κορομηλάς), Κωσταντινίδης, Κασνέτση, Ιορδανίδης (46′ Δημόπουλος), Τσούπρος, Κωστόπουλος (46′ Ρόκκας).

Στον πάγκο οι: Αγριμάκης, Ρόκας, Παλαιολόγος, Δημόπουλος, Καμπούρης, Κοτσαρίδης, Αγγελούδης.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

1′ Σέντρα του Μίκιτς, γυριστό σούτ του Χαντί μέσα απο την περιοχή, η μπάλα λίγο έξω.

9′ O ΟΦΗ κερδίζει πέναλτι. Ο Μιλοσάβλιεφ ανατρέπεται μέσα στην περιοχή απο τον Τσούπρο και ο διαιτητής που ήταν κοντά στην φάση δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτελεί ο Χαντί και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Το 1-0 για τον ΟΦΗ.

13′ Πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ ο ΟΦΗ. Ο Ογκμποε δίνει έτοιμο γκολ στον Χαντί, ο οποίος πλασάρει πάνω στον τερματοφύλακα και η ευκαιρία χάνεται.

14′ Νέα φάση για τον ΟΦΗ. Ο Ράντι σεντράρει στο πρώτο δοκάρι για τον Ογκμποε, ο οποίος πλασάρει άουτ.

15′ Ο ΟΦΗ ξανά κοντά στο γκολ. Ο Ράντι στριφογυρίζει στην περιοχή και σουτάρει, η μπάλα λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

18′ Ο Μιλοσάβλιεφ σε θέση βολής σουτάρει, η μπάλα λίγο άουτ.

37′ Ο βοηθός Αναστασίου σταματάει μεοφσάιντ τον Ογκμποε, που έπαινε μόνος μέσα στην περιοχή, μετά απο μπαλιά του Μιλοσάβλιεφ. Διαμαρτυρίες απο πλευράς ΟΦΗ.

41′ To 2-0 για τον ΟΦΗ. Ο Μιλοσάβλιεφ με δυνατό σούτ προσπαθεί να σκοράρει, αλλά ο γκολκήπερ της Ελευσίνας διώχνει. Ο Μιλοσάβλιεφ επιμένει και σεντράρει και ο Μίκιτς με διπλή προσπάθεια στο δεύτερο δοκάρι, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (2-0).

46′ Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος. Γύρισμα του Ογκμποε, πλασέ του Μιλοσάβλιεφ, μπλοκάρει ο γκολκήπερ της Ελευσίνας.

49′ Δοκάρι για την Ελευσίνα. Ο Ρόκας σουτάρει δυνατά απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

54′ Παρ’ ολίγο αυτογκολ για την Ελευσίνα. Γύρισμα του Μιλοσάβλιεφ, ο Τσούρπρος διώχνει με το κεφάλι, με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω απο το δοκάρι.

58′ Απίστευτη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Ράντι να κερδίζει την μπάλα και να βγαίνει απέναντι απ τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά να πλασάρει πάνω του!

60′ Νεα ευκαιρία για τον ΟΦΗ! Ο Μίκιτς πλασάρει μέσα απο την περιοχή, ο Τσούπρος με το κεφάλι διώχνει και η μπαλα περνάει λίγο έξω απο το δοκάρι.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα άρθρα της Football League