Αεροσκάφος με ποδοσφαιριστές συνετρίβη στην Κολομβία (βίντεο, φωτογραφίες)

0
53

 

Πληροφορίες για έξι επιζώντες από την πτώση της πτήσης τσάρτερ. Στο αεροπλάνο της πτήσης τσάρτερ CP-2933 επέβαινε η ομάδα ποδοσφαίρου της Βραζιλίας Τσαπεκοένσε
Στο αεροσκάφος της πτήσης τσάρτερ CP-2933 που συνετρίβη στην Κολομβία επέβαιναν 81 άτομα, 72 επιβάτες και 9 άτομα προσωπικό. Μεταξύ των επιβαινόντων και η ποδοσφαιρική ομάδα Τσαπεκοένσε από τη Βραζιλία, σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών πολιτικής αεροπορίας. Το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης Μεντεγίν επιβεβαίωσε το ατύχημα που συνέβη πριν η πτήση τσάρτερ καταφτάσει στην πόλη, ενώ δεν είναι ακόμη γνωστό αν υπάρχουν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές. Σύμφωνα με ανακοίνωση του αεροδρομίου, από το δυστύχημα ενδέχεται να υπάρχουν έξι επιζώντες.

Το αεροπλάνο – ένα βρετανικό 146 – φαίνεται πως ξεκίνησε από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ πραγματοποίησε στάση στη Σάντα Κρουζ Ντε Λα Σιέρα, στη Βολιβία πριν συνεχίσει για τον προορισμό του. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πτώση εξαιτίας έλλειψης καυσίμων. Άλλες πηγές, αναφέρουν πως το αεροσκάφος έχασε την επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου γύρω στα μεσάνυχτα, γεγονός που δείχνει πως είτε συνετρίβη, είτε προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε την συνέχεια του άρθρου