Match Money Παρασκευής: Clasico όμως ένα!

Υπό τη σκιά της ανείπωτης τραγωδίας στα βουνά της Κολομβίας διεξάγεται το μεγαλύτερο ντέρμπι του κόσμου, Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ. Η Ρώμη κινείται στους ρυθμούς του Λάτσιο – Ρόμα, μάχη… προβληματικών το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, ωστόσο το κουπόνι είναι γεμάτο πολύ δυνατές μάχες και το MATCH MONEY σε προετοιμάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Μην το χάσεις!

Η αεροπορική τραγωδία στα βουνά της Κολομβίας, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 71 συνάνθρωποί μας και ξεκληρίστηκε η Σαπεοκοένσε, συγκλόνισε την υφήλιο. Στον απόηχο του τραγικού δυστυχήματος θα κυλήσει η μπάλα σε όλο τον κόσμο, θα ζήσουμε συγκλονιστικές και ανατριχιαστικές στιγμές ως αφιέρωση σε μια ομάδα, που το όνομά της μπήκε στην τραγική λίστα της Τορίνο, της Μάντσεστερ Γ., της Στρόνγκεστ, της Αλιάνσα και της εθνικής Ζάμπια…

 

Υπό τη σκιά της ανείπωτης τραγωδίας διεξάγεται το μεγαλύτερο ντέρμπι του κόσμου, Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ με την παρέα του Ρονάλντο να κοιτάει από το +6 τον Μέσι, τον Σουάρες, τον Νεϊμάρ και τους υπόλοιπους.

Η Ρώμη κινείται στους ρυθμούς του Λάτσιο – Ρόμα, μάχη… προβληματικών το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ μετά τα όσα συμβαίνουν στους δύο συλλόγους το τελευταίο διάστημα, όλα τα μεγάλα ματς… αποκαλύπτονται στο δισέλιδο των public bets.

Στην Ευρωλίγκα, έχουμε την επιστροφή του Πασκουάλ στην αγαπημένη του Βαρκελώνη, ενώ δοκιμασία περιμένει τον Ολυμπιακό στην Νταρουσάφακα.

Ολες οι πληροφορίες για όλα τα ματς στο MATCH MONEY!

Καλή ανάγνωση!