Χανιά – Αχαρναϊκός 2-3

Επιστροφή στις νίκες για τον εκπληκτικό φέτος Αχαρναϊκό, που επικράτησε στα Χανιά του ΑΟΧ με 2-3, σε ένα παιχνίδι με συναρπαστική εξέλιξη. Η ομάδα από το Μενίδι κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 34’ με τον Ματσούκα, όμως λίγο αργότερα, στο 40’ συγκεκριμένα, ο Θεολόγου έφερε το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη, ο Ντούνγκα είχε δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να βάλει εκ νέου την ομάδα του μπροστά στο σκορ, κάτι που όμως έκανε ο Ματσούκας στο 57’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 90’ ο Τζιώρας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που είχε κερδίσει λίγο νωρίτερα ο ίδιος, όμως την τελευταία κουβέντα την είπε ο ΑΟΧ και ο Σταματής, που με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ μείωσε και έγραψε το τελικό 3-2.

AO ΧΑΝΙΑ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Θεολόγου, Νικολόπουλος (61′ Μαρούδας), Γκεμίσης, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Μάνιας, Λύρας (55′ Σταματής), Ντούμος (78′ Αποστολόπουλος).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Ψιάνος, Αναστασίου, Μουστάκης, Τσεμπερίδης, Ματσούκας (76′ Τζιώρας), Τζέφερσον (61′ Παπατόλιος), Πλαβούκος (46′ Γουέρε), Ντούγκα.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα άρθρα της Football League