Match Money Τρίτης: Όπου τολμούν οι αετοί!

Στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ το ενδιαφέρον εστιάζεται στους τελικούς πρόκρισης! Αλλά, στο κουπόνι τα ματς είναι πολλά και οι ευκαιρίες, για κάβα ενόψει Σαββατοκύριακου, αρκετές. MATCH MONEY που πετάει ψηλά!

Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ και κόντρα στον ΑΠΟΕΛ θα παίξει την πρώτη θέση του ομίλου, που συνεπάγεται καλύτερη κλήρωση.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την απογοητευτική παρουσία του ψάχνοντας την πρώτη νίκη σε ευρωπαϊκούς ομίλους ύστερα από τέσσερα χρόνια. Οι προβολείς στρέφονται στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ, που στον αγώνα κόντρα στη Λίμπερετς ψάχνει την πρόκριση αλλά και αντίδοτο στην κρίση του τελευταίου διαστήματος.

 

Στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων το ενδιαφέρον εστιάζεται στους τελικούς πρόκρισης, ήτοι στο Μπενφίκα – Νάπολι (η φιλοξενούμενη βολεύεται και με την ισοπαλία) και το Λυών – Σεβίλλη (η γηπεδούχος προκρίνεται μόνον αν ανατρέψει το 1-0 που είχε χάσει στην Ανδαλουσία), όπου θα πέσουν κορμιά.

Στην Ευρωλίγκα, ο ανεβασμένος Ολυμπιακός υποδέχεται την Ούνικς Καζάν, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στη Γαλατά μετά το ναυάγιο στη Βαρκελώνη.

Ολες οι πληροφορίες για όλα τα ματς στο MATCH MONEY!

Καλή ανάγνωση!