Match Money Παρασκευής: Ντέρμπι όσο ποτέ

Τοπικό ντέρμπι στο Πιεμόντε, Τορίνο – Γιουβέντους, Παρί – Νις στο Σαμπιονά, Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι, Αντερλεχτ – Μπριζ και άλλα πολλά σπουδαία παιχνίδια έχει το κουπόνι της αγωνιστικής που βρίσκεται στη σέντρα, και το MATCH MONEY είναι έτοιμο να κάνει παιχνίδι! Μην το χάσετε!

Ντέρμπι κορυφής στο Σαμπιονά!

Η γαλλική… Λέστερ, που ακούει στο όνομα της Νις, δεν ζαλίζεται από την κορυφή, αν μάλιστα καταφέρει και φύγει αήττητη από το Παρίσι, τότε θα νομιμοποιείται να ονειρεύεται την επανάληψη του θαύματος του Κλαούντιο Ρανιέρι!

Η… κανονική Λέστερ κινδυνεύει να θυμάται ως μακρινή ανάμνηση το συγκλονιστικό επίτευγμα της περσινής χρονιάς, η απειλή του υποβιβασμού κρέμεται ως δαμόκλειος σπαθη, κρίσιμη η υποδοχή της πληγωμένης -λόγω των απουσιών αλλά και της ήττας από την Τσέλσι- Μάντσεστερ Σίτι.

Τοπικό ντέρμπι στο Πιεμόντε, Τορίνο εναντίον Γιουβέντους, Ρόμα και Μίλαν κονταροχτυπιούνται με… τρόπαιο της νικήτριας την ανάδειξή της ως διεκδικήτριας του τίτλου. Εχουμε και το κλασικό ντέρμπι του Βελγίο, Αντερλεχτ – Μπριζ, όλα τα «καυτά» ματς στο καθιερωμένο δισέλιδο των public bets.

Στην Ευρωλίγκα συμπληρώθηκε το ένα τρίτο της κανονικής περιόδου, εντός έδρας αποστολές και κατά συνέπεια must win παιχνίδια για τους δύο «αιώνιους», ο Παναθηναϊκός με τη Γαλατασαράι και ο Ολυμπιακός με την Ούνικς Καζάν.

Ολες οι πληροφορίες για όλα τα ματς στο MATCH MONEY!

Καλή ανάγνωση!