Αντωνίου: Η Σπάρτη έπρεπε να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας σήμερα

0
136

Οι δηλώσεις Αντωνίου μετά την λήξη του αγώνα στα Χανιά με τον Κισσαμικό:

Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες, που είναι διαφορετικές από πολλές άλλες στο πρωτάθλημα και έχουν υγεία. Το αποτέλεσμα για εμάς περνάει σε δεύτερη μοίρα, αλλά αυτό που θέλω να πω και δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του Κισσαμικού, ο Κισσαμικός το πάλεψε, έχει να κάνει με το ότι η ομάδα μου έπρεπε να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά και τα σημερινά αποτελέσματα και δεν είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όχι διότι δεν κερδίσαμε τον αγώνα, όχι διότι δεν ήμασταν καλοί ή δεν παλέψαμε ή δεν κάναμε τα πράγματα που είχαμε πει όλη την εβδομάδα» ανέφερε ο νεαρός κόουτς των Λακεδαιμόνιων και πρόσθεσε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν.

Έχω τον Αλέξανδρο δίπλα μου κι άλλους δύο με πρησμένα ζυγωματικά. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο 85’, το οποίο νομίζω το έχετε καταγράψει στις κάμερες. Έχει βγει η μπάλα πάνω από μισό μέτρο αράουτ. Πέναλτι στα αμέσως δέκα δευτερόλεπτα από τη σέντρα την οποία προήλθε δεν υπάρχει. Μία κόκκινη κάρτα στο 1-1 στη σέντρα αμέσως μετά κι όπως καταλαβαίνετε σήμερα έγινε μία πραγματική… Θέλω να πω κι άλλα, αλλά επειδή θέλω να κάνω καριέρα σαν προπονητής κι επειδή έχω μία ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια κι έπρεπε να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, τον κόπο τον δικό μου, τον κόπο των ποδοσφαιριστών μου, της διοίκησης, του ηγέτη αυτής της ομάδας, δυστυχώς σήμερα δεν μας άφησαν…

Εμείς θα προσπαθήσουμε στο αμέσως επόμενο παιχνίδι και να προκριθούμε και να βγάλουμε αυτό τον χαρακτήρα που έχουμε σαν ομάδα μέχρι το τέλος.

Ήμασταν καλύτεροι, έπρεπε να κερδίσουμε, για τον Κισσαμικό δεν έχει καταγραφεί νομίζω ούτε μία τελική φάση και χάσαμε έτσι όπως χάσαμε. Εύχομαι στην ομάδα του Κισσαμικού ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια, γιατί όπως προανέφερα στην αρχή της συνέντευξης είναι μία ομάδα που έχει υγεία. Εμείς με ψηλά το κεφάλι, να το ξεχάσουμε και να προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι να προκριθούμε».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη