Ατρόμητος Συκέας: Ανακοίνωση για τον αγώνα στο Βρονταμά

0
91

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου Συκέας για τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Λακωνίας στο Βρονταμά:

Στηριζόμενοι στο πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι» θέλουμε να καταγγείλουμε το ‘’τρομοκρατικό΄΄ κλίμα κάτω απ το οποίο αγωνιστήκαμε το Σάββατο 10-12- 2016 στο γήπεδο του Βρονταμά με αντίπαλο και γηπεδούχο το σωματείο Ήφαιστος.

Παράγοντες και παίκτες που βρίσκονταν στον πάγκο της γηπεδούχου ομάδας από το πρώτο λεπτό έβριζαν και απειλούσαν τον διαιτητή του αγώνα κ.Β.Γιαννόπουλο και τον βοηθό του κ.Γ.Σταματάκο κάτι που έκαναν και συγκεκριμένοι παίκτες που αγωνίζονταν. Ο διαιτητής απέβαλε τον εκπρόσωπο του σωματείου καθώς και τον βοηθό προπονητή στο 35’,ο οποίος με τη λήξη του ημιχρόνου εισήλθε στο χώρο έξω από τα αποδυτήρια αναποδογυρίζοντας πάγκους,απειλώντας και βρίζοντας αισχρά τους διαιτητές στην προσπάθεια του να τους εκφοβίσει.Ο συγκεκριμένος παράγοντας μετά τη λήξη του αγώνα σε σχετική μας ερώτηση για την συμπεριφορά του απάντησε : ’’έτσι είναι το ποδόσφαιρο,για μένα το παιχνίδι ήταν ζωής και θανάτου,έκανα τη δουλειά μου.

Προφανώς και τα κατάφερε γιατί ο κ.Γιαννόπουλος αδίκησε καταφανέστατα την ομάδα μας ακυρώνοντας πεντακάθαρο γκόλ,κλείνοντας τα μάτια σε καθαρό πέναλτι και επιτρέποντας στους ποδοσφαιριστές του Ήφαιστου αντί για ποδόσφαιρο να επιδικνύουν τις ικανότητες τους στις ‘’πολεμικές τέχνες’’ χωρίς να σφυρίζει τίποτα. Ως αποτέλεσμα όλων αυτών,επήλθε και ο σοβαρός τραυματισμός (κάταγμα αστραγάλου) του κεντρικού αμυντικού της ομάδας μας Στέλιου Κότσαλη. Εμείς σαν υγιές σωματείο ρωτάμε τους κύριους της Ε.Π.Σ αν συμφωνούν και ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές χωρίς τιμωρία. ΑΝ ΝΑΙ ,να λειτουργούμε και εμείς ανάλογα και μάλιστα να το διδάσκουμε και στις ακαδημίες μας.Ας φροντίσουν λοιπόν να ορίζουν ικανούς διαιτητές που ξέρουν και θέλουν να εφαρμόζουν τους κανονισμούς γιατί ο κ.Γιαννόπουλος απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ακατάλληλος.

Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε καθαρά μέσα στο γήπεδο στηριζόμενοι στο «ευ αγωνίζεσθαι» αφήνοντας τους ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το ποδόσφαιρο να μας κρίνουν.