Βοίας Νεάπολης: Ενημέρωση για τον αγώνα με την Α.Ε. Λογκανίκου

Η ενημέρωση του Βοία Νεάπολης για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε. Λογκανίκου:

Την προηγούμενη Κυριακή η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 2-1 εκτός έδρας από τον Α.Ο. Δαφνίου. Σε ένα αγώνα που και πάλι είχαμε αρκετές απουσίες καταφέρε ο Βοίας να σταθεί πολύ καλά στον αγωνιστικό, είχε την ξεκάθαρη υπεροχή στο 1ο ημίχρονο, όμως τελικά γνώρισε την ήττα με 2-1, παρόλο που είχαμε πολλές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο (όπως βεβαια και η ομάδα του Α.Ο. Δαφνίου), καθώς και ένα χαμένο πέναλτυ.

Σήμερα αγωνιζόμασταν εντός έδρας με την ομάδα της Α.Ε. Λογκανίκου. Δεν θα σταθούμε ιδιαίτερα στο αγωνιστικό κομμάτι, όπου σε έναν αγώνα χωρίς πολλές φάσεις, η φιλοξενούμενη ομάδα επικράτησε με 0-1, χάρη σε πέναλτι νωρίς στο 1ο ημίχρονο. Οι παίκτες μας προσπάθησαν για την ισοφάριση, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Στα εξωαγωνιστικά τώρα, παρά τις προτροπές τρίτων, όπως έχουμε πει πολλάκις, μέσω αυτής της σελίδας δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να προβούμε σε κρίσεις προς τους διαιτητές των αγώνων. Αρμόδιοι γι’ αυτό υπάρχουν και είναι ενήμεροι.

Απλά θα αναφέρουμε ένα περιστατικό και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Σε αυτόν τον αγώνα, όπως και στον προηγούμενο, υπήρχε ένας ακόμη γιατρός στο γήπεδο, ο οποίος επρόκειτο να προσφέρει οικειοθελώς τις υπηρεσίες του, πλην όμως ο άρχων του αγώνα τον διέταξε να αποχωρήσει από το γήπεδο, σε μια κίνηση που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση. Ναι μεν αυτό είναι το γράμμα του κανονισμού, όμως αναρωτιόμαστε, τι θα είχε συμβεί αν την προηγούμενη αγωνιστική δεν υπήρχε ο «εξτρά» γιατρός, όταν μετά από σοβαρό τραυματισμό παίκτη μας, χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο συνοδεία του ιατρού. Η άποψη μας είναι ότι οι διαιτητές θα πρέπει να έχουν υπ’ όψιν τους ότι το κύριο μέλημα τους θα πρέπει να είναι η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και όχι κάτι άλλο (όπως για παράδειγμα η αυτοπροβολή).

Όσον αφορά περιπτώσεις πέναλτι, κόκκινων καρτών κ.λ.π. , όπως προείπαμε δεν πρόκειται να υπερθεματίσουμε, απλά προκαλεί απορία αν μη τι άλλο, το πως μια ομάδα μπορεί να δεχθεί τόσες κάρτες και καμία από αυτές να είναι για μαρκάρισμα…σε ένα πολύ ήρεμο παιχνίδι που έλαβε χώρα στο καλύτερο δυνατό κλίμα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.