Διαγωνισμός του isports.gr: Πόσα μέτρα offside είναι; (εικόνα)

Έγιναν όντως απίστευτα πράγματα στον εκτός έδρας αγώνα της Σπάρτης με τον Κισσαμικό με τον Ρεθυμνιώτη διαιτητή Σταυρουλάκη (Ρεθύμνου) και τους βοηθούς Λάμπρου (Ανατ. Αττικής), Κοκμοτός (Ρεθύμνου) να οργιάζουν.  Στο βίντεο όμως κανένας δεν μπορεί να κρυφτεί και η αδικία αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο!

Η παραπάνω εικόνα είναι από το πρώτο ημίχρονο με τον επιθετικό του Κισσαμικού να βρίσκεται ακάλυπτος πίσω από την άμυνα της Σπάρτης. Σαν quiz θα θέλαμε οι επισκέπτες του isports.gr να μας πουν πόσα μέτρα οffside είναι ο παίκτης;  Τις απαντήσεις σας στον διαγωνισμό ως σχόλιο κάτω από την ανάρτησή μας στο facebook. Στο νικητή θα απονεμηθεί μια σφυρίχτρα!

Η συνέχεια της φάση στο βίντεο στην χρονική στιγμή 01:00.  Φυσικά ο Σταυρουλάκης άφησε τον επιθετικό να βγει τετ α τετ με τον Κραβαρίτη, χωρίς όμως να μπορέσει να ανοίξει το σκορ.   Αυτή η φάση είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία του Κισσαμικού μέχρι την ισοφάριση στο 85′ με δημιουργό της τον βοηθό και τον διαιτητή της αναμέτρησης. Διαιτητής του αγώνα και μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο με βοηθούς τους Λάμπρου (Ανατ. Αττικής), Κοκμοτός (Ρεθύμνου).

Και για αυτή τη φάση που το isports.gr κάνει ειδική αναφορά γίνεται αναφορά στην ανακοίνωση της Σπάρτης. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε την ανακοίνωση της Σπάρτης για την διαιτησία με τον Κισσαμικό

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε την φάση αποβολής του Οικονομόπουλου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε την φάση που άλλαξε την ροή του αγώνα