Σπαρτιατικός: Μια νίκη, μια ήττα για άνδρες και παίδες το διήμερο 10-11/12

?

ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΒΟΛΛΕΥ ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Στη Ναύπακτο ταξίδεψε  το Σάββατο 10  Δεκεμβρίου ,στα πλαίσια της δεύτερηςαγωνιστικήςανδρών  του πρωταθλήματοςΒόλεϊ , η  αντρική ομάδα Βόλεϊ  του Σπαρτιατικού  για να αγωνιστεί με την τοπική ομάδα ΦΟΝ  ΟΜΟΝΟΙΑ  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.

Ο  αγώνας ξεκίνησε με τις καλλίτερεςπροοπτικές για τον Σπαρτιατικό με αποτέλεσμα να κερδίσει το 1ο  ΣΕΤ  με  ΣΚΟΡ  25-20.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Σπαρτιατικού με ένα εντελώς   διαφορετικό  πρόσωπο   και κακή  αγωνιστική  απόδοση  ηττήθηκε με 25-10.

Στο τρίτο και τέταρτο σετ ανακτώντας τις δυνάμεις του  και βελτιώνοντας την απόδοση του  διεκδίκησε την νίκη  αλλά  στάθηκε άτυχος στους δυο τελευταίους πόντους και των δυο σετ που έληξαν 32-30  και 25-23  διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα 3-1  σετ.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ(Ρηγάκος  Γιάννης): ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ  Μ.-ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ  Κ.-ΤΕΡΖΗΣ  Π.-ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΑΚΗΣ  Φ.-ΤΣΑΛΤΑΣ  Γ.-ΧΑΝΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ  Π.-ΡΗΓΑΚΟΣ  Δ.-ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΛΗΣ  Κ.ΔΡΑΚΑΚΗΣ  Γ.

 

 ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

 

Στον αγώνα της κατηγορίας παίδων   για την δεύτερη αγωνιστική ο Σπαρτιατικός αντιμετώπισε την ομάδα του Γ.Σ  Άργους την Κυριακή 11  Δεκεμβρίου  στο κλειστό γυμναστήριο του Άργους.

Η  ομάδα των Παίδων   έδειξεκαλή αγωνιστική διάθεση και με  σταθερότητα  σε όλη την διάρκεια του  αγώνα       επικράτησε   της ομάδος του Άργους  σχετικά άνετα   κερδίζοντας 3-0  σετ(25-20,2520,25-22).

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ(ΡΗΓΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ):ΡΗΓΑΚΟΣ  Δ.-ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ  Μ.-ΒΡΩΜΟΒΡΥΣΙΩΤΗΣ  Κ. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ  Μ.-ΠΑΙΝΕΣΗΣ  Γ-  ΜΗΝΑΚΑΚΗΣ  Γ-ΚΑΠΕΤΑΝΕΑΣ  ΑΛ.