Ολυμπιακός: H αποστολή για Σπάρτη

Αφήνοντας κατά μέρους τις υποχρεώσεις στη Super League, ο Ολυμπιακός στρέφει πλήρως το ενδιαφέρον του στην επικείμενη, εκτός έδρας, αναμέτρηση Κυπέλλου (Πέμπτη, 15:00) με την Σπάρτη. Το βάρος για τον Θρύλο έχει πέσει αποκλειστικά σε αυτό το ματς, με στόχο τη νίκη, τελευταία στον όμιλο και αυτή τη φάση του θεσμού, πριν συνεχίσει στην επόμενη.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές αποκόμισαν μικροπροβλήματα, τα οποία βγήκαν μετά την επιστροφή στη βάση, λόγω του κάκιστου αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο των Ιωαννίνων (από τη νίκη επί του ΠΑΣ), με αποτέλεσμα να προστατεύονται, προκειμένου να είναι διαθέσιμοι για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, με τον Παναιτωλικό, την ερχόμενη Κυριακή (15:00, γήπεδο Καραϊσκάκη).

Ένα σφίξιμο στον προσαγωγό υπέστη ο Ιντέγε. Μία ελαφριά τενοντίτιδα στον αχίλλειο ο Ελιουνούσι. Μία ελαφριά κάκωση στο γόνατο ο Φιγκέιρας. Προβλήματα όχι σοβαρά, αλλά ικανά να τους κρατήσουν «στα πιτς» ενόψει Σπάρτης, προκειμένου να τα ξεπεράσουν και να επανέλθουν άμεσα σε δράση. Ο Ρομαό υπέστη, κατά τη σημερινή προπόνηση, ένα διάστρεμα στη δεξιά ποδοκνημική (τίποτα ιδιαίτερο, ωστόσο προφυλάσσεται) και μένει επίσης εκτός αποστολής, μαζί με τους Ελαμπντελαουί και Ζντιέλαρ, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν πρόσφατα από τραυματισμούς και βρίσκονται σε στάδιο αποκατάστασης (recovery).

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης, ο κ. Πάουλο Μπέντο έκανε γνωστά τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή, για τον αγώνα με τη Σπάρτη. Αναλυτικά: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Μάριν, Τσιμίκας, Λεάλι, Μάρτινς, Βούρος, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.