Δωριείς: Ανακοίνωση για την αποχώρηση Γιαννακόπουλου

0
129

Η ανακοίνωση που οι φίλαθλοι της Σπάρτης Δωριείς εξέδωσαν πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ για την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την ομάδα μας .
Με βάση την ανακοίνωση ο λόγος της αποχώρησης είναι η αχαριστία των φιλάθλων της Σπάρτης που δεν αντιδράσανε στις πράξεις επιστροφής εισιτηρίων διαρκείας από Σπαρτιάτες φιλάθλους του ολυμπιακού .
Ως οργανωμένοι οπαδοί της Α.Ε Σπάρτη θα θέλαμε να μεταφέρουμε με απόλυτη ψυχραιμία κάποια βασικά ερωτήματα προς τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

1) Εμείς οι οπαδοί αυτής της ομάδας (που είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ – ΑΕΚ –ΠΑΟΚ κ.τ.λ. )για πιο λόγο πιστεύετε ότι τρέχαμε 3 χρόνια και στο τελευταίο χωριό της Λακωνίας και αργότερα της Πελοποννήσου;
2) Γιατί αποφασίσαμε να αφιερώσουμε χρόνο και χρήμα ( που τον αφαιρέσαμε από τις οι οικογένειες μας) και να τον δώσουμε στη ομάδα;
3) Γιατί απαρνηθήκαμε τις μεγάλες ομάδες της πρώτης κατηγορίας που όλοι λίγο πολύ έχουμε στην καρδιά μας και είπαμε << μόνο ΣΠΑΡΤΗ>>;

Μήπως γιατί είδαμε ότι κάτι πάει να αλλάξει σε αυτόν τον τόπο – με την ενασχόληση σας με την ομάδα -προς το καλύτερο;
Άλλωστε εσείς ο ίδιος με συνεντεύξεις σας μας δίνατε το όραμα ….. και εμείς ονειρευόμασταν.

Βέβαια ανάμεσα στους απλούς φιλάθλους της Σπάρτης υπάρχουνε και φίλοι του Ολυμπιακού οι οποίοι είναι και οπαδοί με τον όποιο φανατισμό κουβαλάνε.
Εμείς πως να αντιδράσουμε;
Να τους κρεμάσουμε;
Να τους στήσουμε στο εκτελεστικό απόσπασμα;

Γνωρίζοντας τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανακοίνωση της ομάδας – από μικρή μερίδα φιλάθλων με Ολυμπιακά αισθήματα – δεν προχωρήσαμε σε ανακοίνωση για να μην οξύνουμε περεταίρω τα πνεύματα και ρίξουμε λάδι στην φωτιά.
Μπορεί να ολιγωρήσαμε …..αλλά το κάναμε για το καλό της ομάδας .

Παρόλα αυτά η απάντηση ήρθε από τους ίδιους τους φιλάθλους της Σπάρτης και της Λακωνίας μόλις σήμερα το μεσημέρι.
Τα εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα κυπέλου με τον ολυμπιακό εξαντλήθηκαν .

Κύριε Δημήτρη Γιαννακόπουλε οι φίλαθλοι της Σπάρτης και της Λακωνίας είναι μαζί σας όχι γιατί ήσαστε Παναθηναϊκός , αλλά γιατί είσαστε Λάκωνας …….. και αυτό το έχουν αποδείξει .
Μην μένετε στους λίγους ανεγκέφαλους .
Υπάρχουνε οι πολλοί που λένε << μόνο Σπάρτη >> και θα είναι αύριο στο γήπεδο.
Με εκτίμηση
ΔΩΡΙΕΙΣ