ΠΑΕ Σπάρτη: Όλοι οι Σπαρτιάτες ενωμένοι σαν γροθιά στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για το έτος 2016. (βίντεο)

0
119

Την Κυριακή η Σπάρτη δίνει τον τελευταίο αγώνα για το 2016 μπροστά στο φίλαθλο κοινό της με αντίπαλο την Καλλονή. Ολοκληρώνεται μια χρονιά που όλοι μαζί πανηγυρίσαμε και συγκινηθήκαμε με την άνοδο της ομάδας μας στη Football League. Μια χρονιά που ξεκίνησε στη Γ’ Εθνική, συνεχίστηκε με την εξασφάλιση της ανόδου στο Λουτράκι και καταλήγει στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης που την Πέμπτη φόρεσε τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό και την Κυριακή την Καλλονή.  Με μπροστάρη τον μεγάλο ηγέτη Δημήτρη Γιαννακόπουλο κάναμε όνειρα για ένα ευοίωνο μέλλον για την τοπική κοινωνία μας, και για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά και τους νέους αυτού του τόπου. 

Μπορεί την Κυριακή ο αντίπαλος να μην είναι εμπορικός αλλά οι ποδοσφαιριστές και η ομάδα έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ τον 12ο παίκτη της. Τον κόσμο που έχει κάνει πολλές θυσίες για να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του ομάδα εντός και εκτός έδρας, σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της χώρας.

 Ο φίλαθλος κόσμος επιβάλλεται να γεμίσει το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης την Κυριακή:

Για να περάσει το μήνυμα ότι οι Σπαρτιάτες και στα δύσκολα είναι ενωμένοι και δυνατοί.

Για να αποδείξουμε για άλλη μια φορά ενωμένη σαν γροθιά την αγάπη για την ομάδα του τόπου μας.

Για να δείξουμε στον ηγέτη της ομάδας Δημήτρη Γιαννακόπουλο ότι ο κόσμος της Σπάρτης θα είναι πάντα κοντά του στηρίζοντας τις προσπάθειές του.

Τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης θα ανοίξουν στις 13:00 την Κυριακή ενώ τα εισιτήρια διατίθενται από την Παρασκευή στα γραφεία της ομάδας και στοιχίζουν 10 και 15 ευρώ.

Και ο κόσμος θα τραγουδά Σπάρτη ολέ, Σπάρτη όλε ο, Σπάρτη πόσο σε αγαπώ!