Αντωνίου: Κατάθεση ψυχής (βίντεο)

Οι δηλώσεις των Αντωνίου, Κατσίκη μετά το ισόπαλο 1 – 1 με την Καλλονή την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου:

Aντωνίου: To πιο δυσκολο παιχνιδι. Διαφορες δυσκολες καταστασεις. Πολλα προβληματα που προεκυψαν από τον Κισσαμικο, αποβολες. Η συνέχεια από τον Ολυμπιακό και όλα αυτά που προέκυψαν με την ομάδα μας. Δύσκολη η διαχείριση της ψυχολογία των παικτών. Κούραση,  έπαινος σε αυτους τους ανθρωπους που μαχονται στην αρενα, τα προβληματα τα αφηνουν εξω. Απεναντι σε μια ομαδα που αγωνιστηκε με 5 αμυντικους και έπαιζε με αντεπιθέσεις. Κατάθεση ψυχής από τον Ηλία Αναστασάκο που έπαιξε τραυματίας, χωρίς να έχει κάνει καμία προπόνηση μέσα στην εβδομάδα. Το τετ α τετ του Βελλίνη μεγάλη ευκαιρία. Η κόκκινη κάρτα μας χάλασε τα σχέδια. Δεν αναφέρομαι στην διαιτησία. Κατάθεση ψυχής από όλους τους ποδοσφαιριστές μου. Πήραμε ένα πόντο απέναντι σε μια ομάδα που εχει τους ίδιους στόχους, να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Πάμε στην Ελευσίνα, για να κλείσουμε την χρονιά, βλέποντας τους παίκτες που είναι διαθέσιμους.

Για την απόφαση αποχώρησης του Γιαννακόπουλου:

Έχει επηρεαστει το αγωνιστικο κομμάτι της ομάδας, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί την Πέμπτη.  Μέχρι το τελος της χρονιάς θα συνεχιστεί η χρηματοδότηση της ομάδας, θα τιμήσουμε τα συμβόλαιά μας έως το καλοκαίρι. Αν υπάρξει κάτι αλλο, είναι θέμα διοίκησης.

Για την διαιτησία o Αντωνίου είπε:

Είδα ότι η ομάδα μου τελείωσε με 10 ποδοσφαιριστές. Δεν θέλω να γίνω γραφικός.

Κατσίκης:  Πολλά συγχαρητηρια στους συμπαικτες μου. Eίχαμε τραυματισμους, κουραση. Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι ο πόντος είναι καλός για την συνέχεια του πρωταθλήματος.