Παπαδάκος: «Δεν ξέρω αν έρθει η Ανάσταση για την ομάδα της Σπάρτης» (βίντεο)

0
229

Το θέμα της Α.Ε. Σπάρτης και της αποχώρησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μονοπώλησε η εκπομπή «Το Τελικό Σφύριγμα» με παρουσιαστές τον Άντι Κοντέα και τον Ανδρέα Τσαρούχα.

Καλεσμένος για να μιλήσει σύμφωνα με όσα ξέρει για το θέμα, ήταν ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αμυκλών ΛΑΚΩΝΙΑ και πρώην Διεθνής Διαιτητής ποδοσφαίρου, Σπύρος Παπαδάκος.

Η εβδομάδα αυτή που διανύουμε θεωρείται από πολλούς ως η «εβδομάδα των παθών» για την Α.Ε. Σπάρτης και ο κ. Παπαδάκος αρχικά φάνηκε απαισιόδοξος λέγοντας «δεν ξέρω αν έρθει η Ανάσταση για την ομάδα της Σπάρτης και στο Λακωνικό ποδόσφαιρο», εξηγώντας στο παρακάτω video το γιατί.

Ο κ. Παπαδάκος αναλύοντας την κατάσταση μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να φύγει από την ομάδα της Σπάρτης, βλέπει τον κόσμο μουδιασμένο, ενώ ο ίδιος εύχεται η απόφαση του κ. Γιαννακόπουλου να αλλάξει και να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, αφού όπως είπε «ήταν μια δήλωση πάνω στην πίκρα του».

Αν όμως η ομάδα της Σπάρτης αύριο θα έχει έναν άλλον ιδιοκτήτη, δεν θα είναι η ίδια με αυτή του χθες, τόνισε ο κ. Παπαδάκος και εξηγησε γιατί.

Ο κ. Παπαδάκος συμμετείχε στη σύσκεψη των φορέων που έγινε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και μας μετέφερε το κλίμα που επικράτησε, «προκειμένου να αμβλυνθεί η διαφαινόμενη παρεξήγηση», όπως ανέφερε, ενώ συνέχισε λέγοντας πως ο κ. Γιαννακόπουλος δεν ζει στη Σπάρτη και πιθανόν να έχει αντιληφθεί ορισμένα πράγματα λάθος, ή να του έχουν μεταφερθεί λάθος και ανέφερε ορισμένα γεγονότα.

Τέλος κατά την διάρκεια της εκπομπής θα δείτε επίσης φάσεις από τους αγώνες Σπάρτη – Ολυμπιακός και Σπάρτη – Καλλονή, κάρτες με βαθμολογίες και πολλά άλλα.

Δείτε παρακάτω όλη την εκπομπή: