ΑΕΚ Τρίπολης: Πρωτιά Κανελλάκη, Καβούρη στο διπλό του Xmas Tennis Doubles Open 2016

0
81

Μία ακόμα επιτυχία για την αγωνιστική ομάδα του ομίλου μας και την Χρυσούλα Κανελλάκη, η οποία ανέβηκε στην 1η θέση στο Xmas Tennis Doubles Open 2016. Το του Χριστουγεννιάτικο open τουρνουά διπλών έγινε στην Σπάρτη από το Sparti Tennis Club.

Η αθλήτρια του ομίλου μας με συμπαίχτρια την Δέσποινα Καβούρη κατέκτησαν την 1η θέση του τουρνουά. Τα αποτελέσματα κατάκτησης, τόσο της πρόσφατης 1ης θέση στο Peloponnesus Tennis Masters, όσο και της 1ης θέσης στο εν λόγο τουρνουά στην Σπάρτη δείχνουν το βαθμό ετοιμότητας της Χρυσούλας ενόψει των masters της ΣΤ ΄Ένωσης.

Στα αποτελέσματα του τουρνουά η Χρυσούλα με την Δέσποινα επικράτησαν στον πρώτο γύρο των Σιούτου – Καραμπάση με 2-0 σετ (61, 61) και στον δεύτερο γύρο των Τρακάκη – Γεωργακάκου με 2-0 σετ (60, 64). Στον τελικό επικράτησαν με 2-0 σετ (61, 76) των Μπουζούκα – Κυριακούλια κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά. Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Πολλά συγχαρητήρια από την Διοίκηση και την προπονητική ομάδα του ομίλου (Παπαδόπουλος – Χατζηγιάννη) για την επιτυχία των κοριτσιών. Τους ευχόμαστε επίσης καλές γιορτές και καλή συνέχεια στην προετοιμασία τους.