Ανάλυση και πρόταση για το Τότεναμ – Τσέλσι

ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΟΠΑΠ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε αναλύσεις των σημερινών αγώνων

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στον Stoiximan

Πρόταση

Αυτό που έχει κάνει η Τσέλσι με 13 συνεχόμενες νίκες είναι εξωπραγματικό για τα δεδομένα της Πρέμιερ Λιγκ. Η Τότεναμ έχει τη δυναμική να σταματήσει το σερί νικών της Τσέλσι. Στο draw no bet οι πετεινοί πληρώνουν 1.85. Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στον Stoiximan

Ανάλυση

Το ρεκόρ των 14 νικών της Αρσεναλ θέλει να ισοφαρίσει η Τσέλσι στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην πολύ ανεβασμένη Τότεναμ.

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ

*** Ισορρόπησε πλήρως το σετ, με τον άσο να πέφτει στο 2,80 από το 3,15. Ιδια τιμή και για το διπλό, το οποίο ακουμπά κι αυτό το 2,80.

*** Μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στον Stoiximan

*** Στο περσινό 2-2 του «Στάμφορντ Μπριτζ» τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος η Τσέλσι είχε στερήσει από την Τότεναμ τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον τίτλο. Πολλά νεύρα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, πολύ ξύλο, συμπλοκές μετά τη λήξη στη φυσούνα, με τον Ντεμπελέ να τιμωρείται με έξι αγωνιστικές.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Διέλυσε τη Γουότφορντ 4-0 στο παιχνίδι της Κυριακής, ξεκινώντας με το δεξί το 2017 και μπαίνει με την ψυχολογία στα ύψη στο μεγάλο ντέρμπι αποδείξεων με την Τσέλσι. Από το πρώτο δευτερόλεπτο ήταν κυριαρχική, τουλάχιστον μια κλάση πάνω από την αντίπαλό της, πριν προηγηθεί είχε χάσει σημαντικές ευκαιρίες και είχε και δοκάρι!

Εκλεισε το ημίχρονο μπροστά 0-3, πέτυχε το τέταρτο στο 46’, έκανε συντήρηση δυνάμεων και ξεκούρασε τους καθοριστικούς Αλι, Κέιν και Ρόουζ.

Εξέτισαν Βερτόνγκεν (18/0) και Γουόκερ (18/0). Σταθερά έξω ο Λαμέλα (9/1).

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στον Stoiximan

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Λιορίς – Γουόκερ, Αλντερβέιρελντ, Βερτόνγκεν,  Ρόουζ –  Γουανιάμα, Ντεμπέλε – Ερικσεν, Αλι, Σον (Σισοκό) – Κέιν.

ΤΣΕΛΣΙ: Ματσάρα το μεσημέρι του Σαββάτου, 4-2 τη μαχητικότατη Στόουκ, σε μια από τις δυσκολότερες νίκες από το ξεκίνημα. Προηγήθηκε και ισοφαρίστηκε δύο φορές, όσο περνούσε η ώρα φαινόταν η διαφορά στις… ανάσες των δύο ομάδων, τελείωσε με το πόδι στο γκάζι.

Δύο γκολ από τον Γουίλιαν, που έπιασε από τα μαλλιά την ευκαιρία με την τιμωρία του Πέδρο και διεκδικεί επί ίσοις όροις θέση στην ενδεκάδα.

13η κολλητή νίκη, σπάει τα ρεκόρ, με τρίποντο στο ντέρμπι ισοφαρίζει το ιστορικό ρεκόρ της Πρέμιερ Λιγκ, που το έχει η Αρσεναλ (από το 2001) με 14 συνεχόμενες νίκες. «Οι αριθμοί δεν έχουν καμία σημασία αν δεν κατακτήσεις το πρωτάθλημα» είπε ο Κόντε.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στον Stoiximan

Εξέτισε ο Πέδρο (16/4), εκτός κάποιοι μακροχρόνιοι.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-2-1): Κουρτουά – Αθπιλικουέτα, Λουίς, Κέιχιλ – Μόουζες, Καντέ, Μάτιτς, Αλόνσο – Γουίλιαν, Αζάρ – Ντ. Κόστα.

STATS

*** Ο Ντ. Κόστα έχει συμμετοχή σε 19 γκολ φέτος (14 γκολ, 5 ασίστ).
*** 7-2-0 το εντός έδρας σερί της Τότεναμ.
*** Οταν η Τότεναμ αντιμετωπίζει ομάδα από το πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, έχει ρεκόρ 2-5-2.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε αναλύσεις των σημερινών αγώνων

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στον Stoiximan