ΠΑΕ Σπάρτη: Προπόνηση στο Μαρτινέγκο και ταξίδι επιστροφής

0
114

Η Σπάρτη έκανε ένα ταξίδι μέχρι το Ηράκλειο σε πολύ κακές καιρικές συνθήκες χωρίς λόγο που εγείρει πολλά ερωτηματικά.  Χαμένος από αυτή την αναβολή φυσικά η Σπάρτη η οποία ξόδεψε χρήμα και δυνάμεις, για ένα ταξίδι άνευ ουσίας και ταυτόχρονα αλλάζοντας την προετοιμασία για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με την Καλλιθέα.

Η αποστολή της ομάδας ξεκίνησε για το Ηράκλειο την Κυριακή το βράδυ στις 21:00, έφτασε την Δευτέρα, κατέλυσε στο ξενοδοχείο, προπονήθηκε στο Μαρτινέγκο και μετά την ανακοίνωση της Football League – πατήστε εδώ – ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας το ταξίδι της επιστροφής για Πειραιά και στη συνέχεια για την βάση της. Στο ίδιο γήπεδο το μεσημέρι της Κυριακής είχε διεξαχθεί το ΟΦΗ – Πανσερραϊκός συνεπώς μετά την λήξη του αγώνα θα φαινόταν η επιβάρυνση του αγωνιστικού χώρου. Κάλλιστα θα μπορούσε το παιχνίδι να είχε αναβληθεί εφόσον ο αγωνιστικός χώρος του Γεντί Κουλέ ήταν ακατάλληλος την Κυριακή το βράδυ και πριν η ομάδα αναχωρήσει από τον Πειραιά για το Ηράκλειο. Αν λάβουμε υπ’όψιν μας και τις κάκιστες καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε όλη τη χώρα, συνθήκες πρωτοφανείς για τα ελληνικά δεδομένα, το λογικότατο σενάριο θα ήταν ο αγώνας τελικά να μην διεξαχθεί εφόσον είχε ορισθεί για αυτό το γήπεδο και δεν υπήρχε άλλο διαθέσιμο! 

Πλέον η προσοχή στρέφεται στον αγώνα της Κυριακής 15 Iανουαρίου με αντίπαλο την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο.  Ένα παιχνίδι στο οποίο θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα ο 12ος παίκτης της με τους φιλάθλους να ετοιμάζουν εκδρομές.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης