Χανιά: Aνακοίνωση για το γηπεδικό θέμα και μεταγραφές, αποχωρήσεις

0
104

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Χανιά λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση αναβολής του εντός έδρας αγώνα του με την Σπάρτη:

Θέμα 1ο
Μετά από περιπλανήσεις και ορισμούς γηπέδων εκτός νομού για να διεξαχθεί ο αγώνας της ομάδας μας με την Σπάρτη, δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί λύση για την διεξαγωγή αυτού του αγώνα. Το γήπεδο του ΟΦΗ εκρίθη ακατάλληλο λόγω του χιονιά και ως εκ τούτου αναβλήθηκε ο αγώνας για την 9η αγωνιστική ΑΟ ΧΑΝΙΑ – ΣΠΑΡΤΗ και θα ορισθεί νέα ημερομηνία. Ο προβληματισμός όμως συνεχίζεται διότι ακολουθούν παιχνίδια με εμβόλιμες αγωνιστικές και το θέμα μένει μετέωρο.
Εως πότε η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ δεν θα μπορεί να αγωνίζεται στην φυσική της έδρα στην πόλη των Χανίων; Είναι ένα τεράστιο θέμα που πρέπει να απασχολήσει όλους τους φορείς της πόλης και την Διοίκηση της ΠΑΕ. Πρέπει επιτέλους να σταματήσει να ξεσπιτώνεται η ΠΑΕ. Ο ΑΟ ΧΑΝΙΑ δικαιούται μιας καλύτερης μεταχείρισης.

Θέμα 2ο
Στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας στρέφει το ενδιαφέρον της η ΠΑΕ μετά την οριστική αποχώρηση των Γκεμίση – Λύρα – Μαργαρίτη – Σιάννη – Ρούνιτς – Μανια. Επίσης, ο ποδοσφαιριστής Θεολόγου δέχτηκε πρόταση από ομάδα της Super Leaque και η Διοίκηση έκανε δεκτό το αίτημα του παίκτη να παίξει σε ομάδα Α΄ Εθνικής και αποφάσισε να τον παραχωρήσει. Σ’ αυτό το πλαίσιο η ομάδα αποφάσισε να προωθηθούν, υπογράφοντας επαγγελματικά συμβόλαια – οι Μούδιος, Καρβούνης, Κρασουδάκης και να προστεθούν έτσι στους νεαποκτηθέντες Βασιλείου, Μηλιώτη και Δρίζη.
Ακόμη, η ΠΑΕ έχει σαν στόχο να αποκτήσει πέντε τουλάχιστον πρωτοκλασάτους παίκτες ενδεκάδας που θα καταστήσουν την ομάδα πανίσχυρη και ικανή να φθάσει γρήγορα στον στόχο της.
Μόλις υπογραφούν τα συμβόλαια τότε θα ανακοινωθούν και τα ονόματα.