Σπαρτιατικός: Νίκες για άνδρες και γυναίκες το διήμερο 7-8 Ιανουαρίου

Σαββατο 7/1 και κυριακή 8/1 η 3η και 5η αγωνιστική αντίστοιχα για άνδρες και γυναίκες διεξίχθη στο κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης.
Το σαββατο αντίπαλος του ανδρικού τμήματος η ομάδα του Δίων Κυπαρισσίας. Σημαντικός αγώνας για το ανδρικό καθώς ήθελε οπωσδηποτε νίκη για να παραμείνει εντός στόχου που δεν είναι αλλος παρα μόνο η κατάληψη της 1ης θέσης. Παρά τις σημαντικές απουσίες του Τερζή και του Κουμανταράκη οι μικρότεροι παρουσιάστηκαν αρκετά σοβαροί, έπιασαν πολύ καλή απόδοση και έφτασαν εύκολα στην νίκη με 3-0 μην αφήνοντας περιθώρια αντιδρασης στην έμπειρη ομάδα της Κυπαρισσίας.
ΣΓΣ(ΡΗΓΑΚΟΣ.Ι): ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.Κ, ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ Μ., ΔΡΑΚΑΚΗΣ Ι, ΔΟΥΒΡΗΣ Σ, ΤΣΑΛΤΑΣ Γ, ΛΑΜΠΡΑΚΟΣ Δ, ΡΗΓΑΚΟΣ Δ, ΜΗΝΑΚΑΚΗΣ Γ, ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΛΗΣ Κ, ΤΕΡΖΗΣ Π
Τα σετ: 25-15, 25-18, 25-23
Την κυριακή οι γυναίκες αντιμετώπισαν την ομάδα του Ν.Ο Πύλου φτάνοντας αρκετά ευκολα στην νίκη με 3-0. Απουσίες και για τις γυναίκες με τα 2 λίμπερο Τσεμπελή και Παπάζογλου καθώς και η Τρουγκάκου. Αρκετά σοβαρές οι υπόλοιπες δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα της Πύλου χωρίς να επαναλάβουν λάθη που οδηγούσαν στην απώλεια σετ. Πήραν συμμετοχή όλες σχεδον οι αθλήτριες και για άλλη 1 φορά η ομάδα εμπλουτίστηκε με κορίτσια των αναπτυξιακών τμημάτων, με την νεαρή Κουτσοβιτη(2003) αυτή τη φορά
να καλύπτει επάξια την 1 θέση λιμπερο.
Σπαρτιατικός:(Κωνσταντόπουλος), Λάμπρου, Αποστολοπούλου, Μηλιάκου, Καπετάνιου, Αθανασοπούλου, Κουρτσούνη, Μαμμή, Θεοφιλάκου, Συνοδινού, Κουτσοβίτη, Τζέμα, Βενιζέλου.