Καλλιθέα: Τρεις παίκτες πάνε Πανιώνιο

«Ψώνια» από την Καλλιθέα για τον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι ήρθαν σε συμφωνία με την ομάδα του Ελ Πάσο για τους Τσίπρα, Μουκτάρη και Μπέλη. Πότε θα ενταχθούν στους Νεοσμυρνιώτες οι τρεις παίκτες.

Τρεις μεταγραφές με παρόν και… μπόλικο μέλλον ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μάκης Διόγος, οι κυανέρυθροι ήρθαν σε συμφωνία με την Καλλιθέα για την απόκτηση των Ανδρέα Τσίπρα, Διονύση Μπέλη και Στέφανου Μουκτάρη.

Ο τελευταίος θα μετακομίσει από τώρα στη Νέα Σμύρνη, ενώ οι άλλοι δύο θα ενταχθούν στην ομάδα από το καλοκαίρι κι έπειτα. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια και να «σφραγιστεί» και επίσημα το deal.

Και οι τρεις τους αποτελούν βασικά και αναντικατάστατα μέλη της Καλλιθέας. Ο Ο Τσίπρας είναι 23 ετών, επιθετικός και φέτος μετρά σε 12 συμμετοχές 2 γκολ απέναντι στον Άρη! Ο Μουκτάρης είναι από την Κύπρο, 22 χρονών, αμυντικός και τη τρέχουσα σεζόν έχει παίξει 9 φορές στη Football League, έχοντας εξίσου βρει δίχτυα δις. Τέλος, ο μεσοεπιθετικός Μπέλης (είναι… οκταροδεκάρι) μετρά φέτος 9 συμμετοχές και 1 γκολ με την φανέλα της Καλλιθέας.