Κουρμπανάς: Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το σκορ δυο φορές

0
79

Ο Νίκος Κουρμπανάς δήλωσε στη συνέντευξη τύπου μετά το ισόπαλο 2 – 2 με την Σπάρτη στο Ελ Πάσο:

«Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο, διότι η δική μας ομάδα ψάχνει τις νίκες για να μπορέσει να απεγκλωβιστεί από τις τελευταίες θέσεις. Δεν παρουσιαστήκαμε καλά. Φαίνεται ότι η ομάδα έχει τα προβλήματά της και θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε. Δεν είχαμε πολλά τρεξίματα, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, κάναμε πολύ εύκολα λάθη και όταν παίρναμε την μπάλα δεν πήγαμε σε σωστές πάσες και τις κόντρες χάσαμε. Παρ’ όλα αυτά, προηγηθήκαμε δύο φορές και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας θα μπορούσε το παιχνίδι να κρατηθεί. Με οποιονδήποτε τρόπο, όταν ψάχνει μία ομάδα τους βαθμούς, θα πρέπει να βρει τον τρόπο για να παίρνει το αποτέλεσμα. Δύο φορές δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε».

«Έχουμε σε τρεις ημέρες ένα ματς και πρέπει η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Συγχαρητήρια στα παιδιά, που έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Πρέπει να λύσουμε αγωνιστικά θέματα. Ο καθένας μας έρχεται για να μπορέσει να διορθώσει κάποια πράγματα. Ευχαριστώ τον κόσμο για την παρουσία του και τη βοήθειά του. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Συμβαίνει στις ομάδες να έχουν και άσχημα αποτελέσματα. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Συνεχίζουμε και βλέπουμε.

Η ομάδα δεν έχει φρεσκάδα. Δεν πρέπει να καθόμαστε να κλαίμε. Δεν έχουμε πολλές λύσεις. Δεν μπορούμε όμως να το διαιωνίζουμε. Θα χάσουμε το τρένο. Εμείς καιγόμαστε για βαθμούς. Θα πρέπει η ομάδα να φύγει από το loser, θα πρέπει να γίνει ομάδα- ομάδα, να την ενοχλεί που χάνει, θα πρέπει να την ενοχλεί που ισοφαρίστηκε. Σαν προπονητής αυτή την ιδιοσυγκρασία έχω. Παίξαμε απέναντι σε έναν φρέσκο αντίπαλο.

Δεν είπα ότι τα παιδιά δεν είναι στενοχωρημένα. Πρέπει να ενοχλούμαστε πολύ και πρέπει και με κακή απόδοση να κρατάμε το αποτέλεσμα. Στενοχωριούνται τα παιδιά. Είμαστε κάτω στη βαθμολογία. Πρέπει να κερδίσουμε, πότε θα κερδίσουμε;».