ΠΑΕ Σπάρτη: Με τέσσερις απουσίες και μια προσθήκη στον Εύοσμο

0
77

Η Σπάρτη ολοκλήρωσε με προπόνηση στο Σαϊνοπούλειο σήμερα το μεσημέρι την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Η αποστολή ταξιδεύει αύριο Σάββατο 21 Ιανουαρίου, και σε αυτή δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Μπουντόπουλος, Μπανούσης, Παπαχρήστος και ο τραυματίας Αναστασάκος.  Ο Μπουντόπουλος εκτίει την δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας του από την αποβολή του στον αγώνα με την Καλλιθέα, ενώ οι Μπανούσης, Παπαχρήστος συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες και εκτίουν την μια αγωνιστική τιμωρίας.

Επίσης εκτός ομάδας είναι οι Περικλής Βελλίνης, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, απομένει μόνο η ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας και απομένει να εκδοθεί το δελτίο του Μανώλη Ροβίθη για να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Κυριακής.  Τα χαρτιά του κατατέθηκαν πολύ νωρίς το πρωϊ της Παρασκευής.

Συνεπώς σε ένα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα ο Σωτήρης Αντωνίου αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και έχει στη διάθεσή του 14 παίκτες + 1 τον Ροβίθη αν βγει το δελτίο του. Παρά τα προβλήματα όλοι είναι αποφασισμένοι για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που η εντός έδρας συγκομιδή της είναι 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους:

Μελίσσας, Κραβαρίτης, Σιώπης, Παναγιώτου, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Κατσίκης, Οικονομόπουλος, Αναστασόπουλος, Λώττας, Ηλιόπουλος, Κορνέζος, Χάδιαρης, Ροβίθης, Καρτσαμπάς.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης