ΠΑΕ Σπάρτη: Ήττα στον Εύοσμο από Αγροτικό Αστέρα.

Ακόμα μία νίκη για τον εκπληκτικό φέτος Αγροτικό αστέρα, που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης Σπάρτης, για να επικρατήσει με 3-0. Μια ελλιπέστατη Σπάρτη που είχε στην αποστολή της 13 ποδοσφαιριστές γνώρισε την πιο βαριά ήττα της περιόδου.  Παρά τις απουσίες οι Λάκωνες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί. Σε μια από τις πιο δυνατές έδρες του πρωταθλήματος με τον Αγροτικό να έχει μόνο νίκες.

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε το σκηνικό και με απόλυτο πρωταγωνιστή, τον Κουκόλη, ο οποίος με δύο προσωπικά του τέρματα, στο 51’ και το 67’ αμφότερα με κεφαλιά, καθάρισε για την ομάδα από τον Εύοσμο, που παραμένει σε τροχιά ανόδου, ενώ ο Βουτσιάς διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 77’. 

Με το 7ο τρίποντο σε 11 αγώνες, ο Αγροτικός προσπέρασε τον ΟΦΗ, που έχει και ματς παραπάνω, ενώ παρέμεινε σε απόσταση βολής από την πρώτη τριάδα και τους Λαμία, Απόλλωνα και Άρη. 

Οι Λάκωνες παρέμειναν στους 14 βαθμούς και την επόμενη Κυριακή υποδέχονται τον Πανσερραϊκό σε αγώνα όπου επιβάλλεται να επιστρέψουν στις νίκες μετά από 8 αγωνιστικές.

Γκολ: Κουκόλης με κεφαλιά το 1 – 0 στο 51′,

Κουκόλης το 2 – 0 με κεφαλιά με τον ίδιο τρόπο όπως και το 1 – 0 από εκτελέσεις κόρνερ

Βουτσιας το 3 – 0 στο 77′ σε αντεπίθεση.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Αργυρίου, Κουκόλης, Γκότοβος, Τάι, Χατζής (37’ λ.τρ. Θεοδωρίδης), Τεγούσης, Πάτο (65’ Βουτσιάς), Δεινόπαπας, Γκέσιος.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Παναγιώτου, Καρτσαμπάς, Κατσίκης, Γιαννίτσης, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Αναστασόπουλος, Οικονομόπουλος, Λώττας, Ηλιόπουλος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης

το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης

16215472_889157347887754_1287852779_n