Αγροτικός Αστέρας – Σπάρτη: Δηλώσεις Αντωνίου, Νεντίδη, Κατσίκη

0
121

Οι δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου μετά την νίκη του Αγροτικού Αστέρα με 3 – 0 επί της Σπάρτης.

 

Ο Σωτήρης Αντωνίου ανέφερε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και ότι το ματς ήταν εντελώς διαφορετικό στο δεύτερο, ενώ στάθηκε και στα δύο γκολ του Κουκόλη.

Αναλυτικά: «Στο πρώτο ημίχρονο πατούσαμε καλύτερα από τον αντίπαλο στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργήσαμε τις φάσεις για να μπορέσουμε να προηγηθούμε στο σκορ. Στη συνέχεια όμως και στο δεύτερο ημίχρονο που ακολούθησε το παιχνίδι είχε εντελώς διαφορετική εικόνα. Δεχτήκαμε ένα τέρμα που ήταν κόντρα στη ροή του αγώνα. Τα δύο γκολ που σημειώθηκαν ήταν καρμπόν, είχαμε δει το βίντεο από το παιχνίδι του Αγροτικού Αστέρα με τον ΟΦΗ. Καταρρεύσαμε ψυχολογικά, ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε αυτή την εικόνα μας και πέτυχε το τρίτο και τελευταίο γκολ. Εμείς θα πρέπει να συγκεντρωθούμε επιστρέφοντας οι απόντες μας για να δούμε καλύτερα τη συνέχεια».

Ο Παναγιώτης Κατσίκης είπε: «Ήρθαμε δεκατέσσερα άτομα και δεν είναι δικαιολογία. Έπρεπε να τηρήσουμε αυτά που είχαμε πει πριν από το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι είχαμε ευκαιρίες και όταν δεν βάζεις γκολ το πληρώνεις. Στην επανάληψη δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις λόγω έλλειψης συγκέντρωσης και το παιχνίδι εξελίχθηκε αρνητικά για εμάς».

 

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη νίκη του Αγροτικού επί της Σπάρτης, ο Νίκος Νεντίδης είπε πως κλειδί για την εξέλιξη του ματς ήταν η αλλαγή που έκανε η ομάδα του στον τρόπο ανάπτυξής της.

Αναλυτικά: «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι ομάδα και το δύσκολο ήταν ότι ήταν λαβωμένη. Κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο πιέζοντας ψηλά να δημιουργήσει φάσεις και ήμασταν τυχεροί που δεν δεχτήκαμε γκολ. Εκείνο που αλλάξαμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο τρόπος ανάπτυξης. Ήρθαμε λίγο πιο πίσω και αναγκάσαμε τον αντίπαλο να βγει πιο ψηλά. Μας ευνόησαν τα δύο τέρματα από στημένες φάσεις που ήρθαν γρήγορα. Από εκεί και πέρα ήταν πιο εύκολο να διαχειριστούμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη δύσκολη νίκη».

Από την πλευρά του ο Πασχάλης Βουτσιάς είπε: «Η ομάδα έκανε μια σημαντική νίκη παρά το κακό πρώτο ημίχρονο. Δεν το έχουμε συνηθίσει σε τέτοια απόδοση, μπήκαμε όμως πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Κρατιόμαστε ψηλά, είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις και δείχνει διαφορετικό πρόσωπο φέτος η ομάδα. Εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Είναι ψυχολογική η τόνωση για εμένα γιατί είχα ένα δύσκολο εξάμηνο στην προηγούμενη ομάδα μου. Ήθελα πολύ να έρθω στην ομάδα και ευτυχώς είμαι εδώ γιατί πίστεψαν σε εμένα οι άνθρωποι του Αγροτικού Αστέρα. Πλέον συγκεντρωνόμαστε για τη συνέχεια».