Κατσίχτης: Στόχος το πρωτάθλημα – Παυλάκος: Πάμε καλά, αλλά χρειάζεται και κάτι ακόμα…

Ανανεωμένο και… έτοιμο να συμβάλει στην ολοκληρωμένη αθλητική σας ενημέρωση «Το Τελικό Σφύριγμα» και αυτή την εβδομάδα κοντά σας.

Οι παρουσιαστές Ανδρέας Τσαρούχας και Άντι Κοντέα, φιλοξενούν στο ψηφιακό στούντιο της apela.gr τον προπονητή του Ολυμπιακού Γυθείου Αργύρη Κατσίχτη, ο οποίος μιλά για την πορεία του συλλόγου και αποκαλύπτει τα «όπλα» της ομάδας του για τη «μάχη» της Α΄ κατηγορίας Λακωνίας, που φέτος «σπάει» καρδιές.

Όπως λέει ο κ. Κατσίχτης για την ομάδα του «ξεκινήσαμε με στόχο το πρωτάθλημα, αλλά είχαμε πολλά αγωνιστικά προβλήματα».  Η ομάδα είναι δεμένη και ένας λόγος που γίνεται αυτό είναι διότι οι περισσότεροι παίκτες είναι Μανιάτες. Στο αγωνιστικό μέρος ο κ. Κατσίχτης εντοπίζει πρόβλημα στην άμυνα και όπως λέει «Η αμυντική μας λειτουργία ευθύνεται που είμαστε 5 βαθμούς πίσω από το Βλαχιώτη».

Για την ομάδα της Σπάρτης λέει πως «είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο, αλλά τελευταία έχει κάνει κοιλιά» και αυτό οφείλεται ίσως και στα γεγονότα με την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Καλεσμένος στο στούντιο είναι και ο επί σειρά ετών (12!) Πρόεδρος του Σπαρτιατικού Σπύρος Παυλάκος, ο οποίος αφού έδωσε μια γενική εικόνα όλων των τμημάτων του συλλόγου, αναφέρθηκε στην προσπάθεια του τμήματος καλαθοσφαίρισης να επανέλθει στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Στην ερώτηση για το αν υπάρχουν ταλέντα στη Λακωνία, ο κ. Παυλάκος φάνηκε «προβληματισμένος» λέγοντας ότι υπάρχουν αλλά οι συνθήκες είναι τέτοιες που ως συνήθως τα νέα παιδιά φτάνουν να αγωνίζονται μέχρι και τη B΄ Λυκείου και μετά να εγκαταλείπουν, εξηγώντας στο παρακάτω video το γιατί.

Για την ομάδα του μπάσκετ ο κ. Παυλάκος είπε ότι πέρυσι δεν πήγε και τόσο καλά λόγω πολλών τραυματισμών και χαμηλού οικονομικού μπάτζετ, αλλά παρ΄όλα τα προβλήματα η ποιότητα του μπάσκετ ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Για φέτος, τα παθήματα έγιναν μαθήματα και πάμε πιο στοχευμένα.

Η ενημέρωση δεν σταματά εδώ, καθώς στην εκπομπή υπάρχει πλήρης αναφορά για Football League, τοπικό και… πολύ μπάσκετ.

«Το Τελικό Σφύριγμα» προβάλλεται από τις κορυφαίες ιστοσελίδες της Λακωνίας apela.gr και isports.gr

Η εκπομπή θα προβάλλεται και στην τηλεόραση του super TV, κάθε Τρίτη μετά το βραδινό δελτίο ειδήσεων περίπου 9:45

Τους παρουσιαστές ντύνει το κατάστημα GIANNARIS (Κ. Παλαιολόγου 14 στη Σπάρτη)

Για να διαφημιστείτε στην εκπομπή, καλέστε στα τηλέφωνα 2731089860 και 6976767874

Δείτε παρακάτω την εκπομπή