Πανθρακικός: Οριστική απόφασης αποχώρησης αύριο Πέμπτη

Από τα σαλόνια στα… αλώνια ο Πανθρακικός.

Η ομάδα της Κομοτηνής, η οποία μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στη Super League και αγωνίζεται εδώ και δέκα χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες, βρίσκεται ένα βήμα από την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Football League.

Από τους «πράσινους» αφαιρέθηκαν πρόσφατα έξι βαθμοί λόγω οφειλών σε Κάσες (10.000 ευρώ) και Μουδούρογλου (5.000 ευρώ), που αμφότεροι δικαιώθηκαν στις προσφυγές τους.

Το απόγευμα της Τετάρτης ενημερώθηκαν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρέθηκαν στο προπονητικό, ότι κατά πάσα πιθανότητα το ματς με τον Πανσερραϊκό ήταν το τελευταίο της ομάδας στην Football League και ότι δύσκολα θα αγωνιστούν κόντρα στον Αχαρναϊκό στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ώστε, τουλάχιστον, να αποχαιρετήσουν τους οπαδούς τους. Η οριστική απόφαση θα παρθεί την Πέμπτη και πιθανόν να υπάρξει και επίσημη ενημέρωση. Ωστόσο, θεωρείται απίθανο να αλλάξουν τα δεδομένα και τα μέλη της διοίκησης οδηγούνται σε αυτή τη λύση λόγω της ποινής που επιβλήθηκε, αλλά και επειδή δεν αντέχει πλέον ο Πανθρακικός να αντέξει τα οικονομικά βάρη της σεζόν.

Ούτως ή άλλως, αν υπάρξει τρίτη «καμπάνα» για την ομάδα της Κομοτηνής τότε θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα, όπως ορίζεται από τον κανονισμό.

Μόνο αν δοθεί κάποια οικονομική λύση στο παρά πέντε θα αντιστραφεί η κατάσταση, αλλά αυτό το σενάριο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr