MATCH MONEY Τρίτης: Πέφτουν κορμιά!

Η εμβόλιμη της Πρέμιερ, με το Λίβερπουλ – Τσέλσι, ξεχωρίζει στο κουπόνι, μεγάλα ματς όμως έχουμε σε Κύπελλο Ισπανίας (Ατλέτικο – Μπαρτσελόνα) και Κύπελλο Ιταλίας (Ιντερ – Λάτσιο). Το φύλλο όμως είναι άχαστο λόγω των ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΩΝ σε Χιλή, Κολομβία, Παραγουάη και Ουρουγουάη!

Η εμβόλιμη αγωνιστική της Πρέμιερ -μετά το διάλειμμα του κυπέλλου που επιφύλαξε σημαντικές εκπλήξεις- ξεχωρίζει στο κουπόνι. Δεσπόζει φυσικά το ντέρμπι του «Ανφιλντ», Λίβερπουλ – Τσέλσι, ενδεχομένως να αποδειχθεί και καθοριστικό στη μάχη του τίτλου, αν η ομάδα του Αντόνιο Κόντε φύγει νικήτρια, τότε αναζητείται η… δεύτερη.

Πολύ μεγάλο ματς στο ισπανικό κύπελλο, που αισίως έφτασε στους ημιτελικούς, η Ατλέτικο υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο πρώτο από τα δύο ραντεβού τους με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό. Στο άλλο ζευγάρι η Θέλτα, που πέταξε έξω τη Ρεάλ, αναμετράται με την Αλαβές.

Προημιτελικοί στο κύπελλο Ιταλίας, πιο αμφίρροπο μοιάζει το Ιντερ – Λάτσιο αν και η γηπεδούχος δείχνει να έχει το πάνω χέρι, κύπελλο έχουμε και στα δικά μας εδάφη, όπως και δύο εξ αναβολής παιχνίδια στη Σουπερλίγκα.

Στη μάχη πέφτουν το Σαββατοκύριακο οι Νοτιοαμερικανοί, στα αφιερώματα που φιλοξενούνται στο τεύχος, θα… ξεψαχνίσετε τη Χιλή με τη βοήθεια του Ακη Αχλατλή και τις Κολομβία, Παραγουάη, Ουρουγουάη με τη συνδρομή του Πολύκαρπου Σεπεκίδη.

Καλή μελέτη, καλά κέρδη!