Αστέρας Βλαχιώτη, Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου ένα βήμα πριν τον τελικό του Κυπέλλου

Ο φωτογραφικός φακός της apela.gr αποθανάτισε την στιγμή που ο Πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη Δημήτρης Μανιατάκος και ο Πρόεδρος της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου συζητούσαν για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Νομού κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της πίτας της ΕΠΣ Λακωνίας – πατήστε εδώ. Μας υποσχέθηκαν ότι σε περίπτωση που προκριθούν στο τελικό του Κυπέλλου Λακωνίας θα έρθουν στην αθλητική εκπομπή της Λακωνίας Το Τελικό Σφύριγμα για να αναλύσουν το μεγάλο παιχνίδι.  

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου με την Ένωση Πελλάνας Καστορείου να επικρατεί 3 – 1 του Λεωνίδα Γλυκόβρυσης στον πρώτο αγώνα σήμερα Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου – πατήστε εδώ – στην έδρα της ενώ ο πρωτοπόρος της Α’ κατηγορίας Λακωνίας Αστέρας Βλαχιώτη αντιμετωπίζει σε διπλούς αγώνες τον Απόλλων Ξηροκαμπίου με το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων να γίνεται την Τετάρτη 8/2 και το δεύτερο στο Ξηροκάμπι την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου.

Θα γίνει ειδική εκπομπή στο studio της apela.gr για τον τελικό του Κυπέλλου Λακωνίας και και τον κάθε φιναλίστ – δύο εκ των Αστέρα Βλαχιώτη, Απόλλων Ξηροκαμπίου, Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου, Λεωνίδας Γλυκόβρυσης – θα εκπροσωπήσει ένας καλεσμένος.