Σπαρτιατικός: Βάπτισμα πυρός για παγκορασίδες. Ευχαριστώ σε Ημίχρονο Σπορ, Lifestyle

0
141

Βάπτισμα πυρός για τα παγκορασιδάκια του τμήματος σήμερα Σάββατο με την αντίστοιχη ομάδα της Φάριδος. Νέα εμφάνιση και εντελώς νέα ομάδα καθώς σχεδόν όλες οι αθλήτριες δεν είχαν αγωνιστικές εμπειρίες μέχρι τώρα. Ξεπερνώντας σιγά σιγά το άγχος οι μικρές έφτασαν στην νίκη με 3-0 με την ομάδα της Φάριδος να είναι άκρως ανταγωνιστική σε όλο τον αγώνα. Πήραν συμμετοχή όλες οι αθλήτριες της αποστολής και στόχος της ομάδας ειναι στην 1η φάση να πάρουν συμμετοχή οσο το δυνατόν περισσότερα κορίτσια του τμήματος. Θετικά τα δείγματα των μικρων αθλητριών, στην πλειοψηφία τους κορίτσια του 2003, έδειξαν οτι έχουν πολλά να προσφέρουν στο μέλλον.
Ευχόμαστε στις μικρές μας πάντα επιτυχίες μέσα και έξω απο τα γήπεδα καθώς και στις αθλήτριες της Φάριδος για τα όσα έχουν πετύχει στην σύντομη ιστορία του τμήματος.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ τέλος στο Ημίχρονο Σπόρ , στο Ημίχρονο life style και στον κυριο Φουντούκη προσωπικά που ανέλαβε την εμφάνιση των μικρών μας αθλητριών στους αγώνες που θα ακολουθήσουν συμβάλοντας και αυτός στην αξιόλογη προσπάθεια φέτος του τμήματος στον χώρο της Πελλοπονήσου.
Σπαρτιατικός:(Κωνσταντόπουλος) Τσεμπελή, Κουτσοβίτη, Πλειώτα, Ρηγάκου, Φουντούκη, Δριβάκου, Μπαρτάια, Κοντοέ, Στρατή, Δημάκη, Λαμπρινού, Φλώρου