ΠΑΕ Σπάρτη: Δηλώσεις Αντωνίου, Οικονομόπουλου μετά τη νίκη στο Μενίδι

Οι δηλώσεις των Αντωνίου, Οικονομόπουλο μετά τη νίκη στο Μενίδι επί του Αχαρναϊκού με σκορ 2 – 1:

Σωτήρης Aντωνίου

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που έχει μία δυνατή έδρα. Παρά τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ της έδειξε καλά στοιχεία. Εμείς είχαμε αρκετές απουσίες, αλλά όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό. Νομίζω ότι η νίκη είναι δίκαιη. Παλέψαμε και καταφέραμε να πάρουμε το ματς στο 91’. Η νίκη αυτή έχει μεγάλη αξία για μας, διότι λίγες ομάδες έχουν καταφέρει να περάσουν από αυτή την έδρα και λίγες θα περάσουν στο μέλλον. Δείξαμε ψυχικό σθένος στο τέλος, παρότι ο αντίπαλος μας ισοφάρισε με ένα καθαρό πέναλτι.

Εμείς έχουμε πάρει μία διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο στόχος, όμως, είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ακολουθούν τέσσερα ματς με τους πρωτοπόρους. Είναι μία καλή ευκαιρία να δείξουμε σε όλους το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Ευχαριστούμε την διοίκηση του Αχαρναϊκού για την φιλοξενία και υποσχόμαστε ότι θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο.

Χαράλαμπος Οικονομόπουλος

Καταφέραμε να πάρουμε μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία ήταν και ξεκούραστη. Για μας η νίκη είναι πολύ μεγάλη, καθότι είχαμε και απουσίες. Όμως, όσοι αγωνιστήκαμε, καταφέραμε να παίξουμε πολύ καλά, να πιάσουμε καλή απόδοση. Παλέψαμε και στο τέλος πήραμε το τρίποντο.

απόδοση κειμένου: footballleaguenews

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης