Αστέρας Βλαχιώτη: Αναλαμβάνει ο Τσίρκοβιτς. Δήλωση

0
146

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς είναι ο νέος τεχνικός του Αστέρα Βλαχιώτη. Ο Σέρβος τεχνικός παρακολούθησε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Λακωνίας της νέας του ομάδας μαζί με τον Πρόεδρο Δημήτρη Μανιατάκο.   Στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη βρέθηκε ο Ανδρέας Τσαρούχας με τον Τσίρκοβιτς να δηλώνει για την συνεργασία του με τον Αστέρα Βλαχιώτη:

Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του Αστέρα Βλαχιώτη και η εκτίμηση του Δημήτρη Μανιατάκου στο πρόσωπό μου. Ήρθα σε μια ομάδα που μπορεί να αγωνίζεται στο τοπικό αλλά λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα. Θα δουλέψουμε με αποκλειστικό στόχο να ανεβούμε στην Γ’ Εθνική και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των φιλάθλων, του Πρόεδρου και όσων βοηθούν την φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Βλαχιώτη για την έναρξη της συνεργασίας με τον Σέρβο προπονητή:

Ευχαριστούμε τον Γιώργο Μπένο για την προσφορά στον Αστέρα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα. Ανακοινώνουμε ότι νέος προπονητής του Αστέρα Βλαχιώτη είναι ο Μικι Τσίρκοβιτς. Τον καλωσορίζουμε και είμαστε πεπεισμένοι ότι το τέλος της περιόδου θα μας βρει εκεί που αξίζει να βρισκόμαστε, στη Γ’ εθνική.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του Αστέρα Βλαχιώτη