Ολυμπιακός Γυθείου: Ανακοίνωση για τίτλο άρθρου ιστοσελίδας (βίντεο, εικόνα)

O Σωτήρης Γεωργούντζος για άλλη μια φορά ξεπέρασε τον εαυτό του και με τους τίτλους άρθρων και τα κείμενα που χρησιμοποιεί στο site του. Απέδειξε για άλλη μια φορά την ασέβεια προς ιστορικά σωματεία του Νομού Λακωνίας καθώς και τους ανθρώπους που στηρίζουν αυτές τις ομάδες. Χρησιμοποιώντας το βίντεο της τελευταίας εκπομπής Το Τελικό Σφύριγμα με καλεσμένο τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Γυθείου Μαυροειδή Αγγελόπουλο τροποποίησε την πρόταση που χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος κατά την διάρκεια της εκπομπής από το:

Ο Ολυμπιακός Γυθείου παίζει για το Γύθειο, παίζει για τη φανέλα

σε μια πρόταση που δεν ειπώθηκε ποτέ από τον κύριο Αγγελόπουλο ή τους παρουσιαστές, αλλά συντάχθηκε από τον συντάκτη του site του Σωτήρη Γεωργούντζου για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να πάρει κλικ:

Το Γύθειο παίζει για την φανέλα και όχι για τα… λεφτά

Ακολουθεί εικόνα του άρθρου με τον προσβλητικό τίτλο όχι μόνο προς τον Ολυμπιακό Γυθείου αλλά προς το σύνολο του Λακωνικού ποδοσφαίρου

8edfoeigwgwegwfwfwe

 

Φυσικό επακόλουθο ήταν η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Γυθείου:

META TO ΔHMOΣIEYMA TOY K. ΣΩTHPH ΓEΩPΓOYNTZOY ΣXETIKA ME THN ΣYNENTEYΞH TOY KYPIOY AΓΓEΛOΠOYΛOY MAYPOEIΔH ΩΣ ΣΩMATEIO ΣAΣ KAΛOYME NA ΔEITE TH ΣYNENTEYΞH KAI NA ΔIAΠIΣTΩΣETE ΠΩΣ ΠOYΘENA ΔEN ANAΦEPETAI OTI <<OI AΛΛOI ΠAIZOYN ΓIA TA ΛEΦTA>>. ΣEBOMAΣTE OΛA TA ΣΩMATEIA KAI OΛOYΣ TOYΣ ΠOΔOΣΦAIPIΣTEΣ. ΔEN ΘA ΘIΓONTAN OYTE ΘA ΠPOΣBAΛΛONTAN ΣE KAMIA ΠEPIΠTΩΣH .