Απόλλων Ξηροκαμπίου: Ευχαριστώ σε Αστέρα Βλαχιώτη. Εθελοντική αιμοδοσία

0
98

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο πρώτο ημιτελικό αγώνα για το κύπελλο Λακωνίας, με αντίπαλο το Αστέρα Βλαχιώτη.
Η ομάδα μας παρατάχθηκε με αρκετά νέα πρόσωπα, καθώς οι τραυματισμοί των Μάντζιου Α., Μπέκελη Ν. , Χριστάκη Λεωνίδα, Χριστάκη Γιώργου, Τσάκωνα Θ. και οι απουσίες των Σίδερη, Αρνιώτη και Ρηγάκου, δεν έδωσαν στο προπονητή του Απόλλωνα τη δυνατότητα να έχει επιλογές ώστε να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα.

Παρόλα αυτά ο Απόλλωνας Ξηροκαμπίου στάθηκε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο καθώς δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 43ο λεπτό ύστερα από ωραία ενέργεια των παιχτών του Αστέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο η δυναμική του αντιπάλου δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και ο Αστέρα πέτυχε άλλα 4 γκολ, κάνοντας έτσι το τελικό 5-0.

Η διοίκηση το Μ.Γ.Σ Απόλλων Ξηροκαμπίου ευχαριστεί τους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Βλαχιώτη για τη φιλοξενία τους.

Μετά το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της διοίκησης της ομάδας μας παρευρέθησαν στην εθελοντική αιμοδοσία που έγινε στο Ξηροκάμπι, σε συνεργασία των συλλόγων του Ξηροκαμπίου και τη σημαντική βοήθεια του ιερέα του Ξηροκαμπίου, πατέρα Γεωργίου Λάτση. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές έδωσαν αίμα, παρόλη τη κούραση του αγώνα που προηγήθηκε στο Βλαχιώτη, ενώ σχεδόν όλοι έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Πλέον η ομάδα μας ετοιμάζεται για την επόμενη αναμέτρηση του πρωταθλήματος τη Κυριακή 12/2 με αντίπαλο τον Ήφαιστο Βρονταμά, στον Βρονταμά.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου