ΟΦΗ: Η αποστολή και η τελευταία προπόνηση

0
86

Με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο του Σαϊνοπουλείου, στο βοηθητικό γήπεδο της Σπάρτης την Παρασκευή (10/2) το μεσημέρι, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα (Σάββατο 11/2, 3μμ).

Υπο την επίβλεψη του Νίκου Παπαδόπουλου και των συνεργατών του, οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν ένα χαλάρωμα και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, που έχει καταλύσει η κρητική αποστολή για το παιχνίδι.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί την ομάδα της Σπάρτης για την παραχώρηση του βοηθητικού γηπέδου και δεσμεύεται για ανάλογη φιλοξενία στον αγώνα του δευτέρου γύρου.

Αποστολή για Σπάρτη

Ο Πάτρικ Βουό δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έτσι έμεινε εκτός αποστολής από την αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Σπάρτη (Σάββατο 11/2, 3μμ).

Εκτός έμεινε ακόμη και ο τραυματίας Γιάννης Κοιλιάρας.

Στην αποστολή, ο Νίκος Παπαδόπουλος, επέλεξε 20 παίκτες. Μεταξύ αυτών και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Μπόατεγκ και Πουρτουλίδης.

Την αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι στην Σπάρτη, απαρτίζουν οι:

Δάφκος, Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Βαλλιάνος, Οστοιτς, Παντίδος, Αντουκόρ, Χίσι, Μητρόπουλος, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Μπόατεγκ, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Ογκμποε, Πάγκαλος, Μάνος.

Εκτός έμειναν οι: Bουό, Στρέζος, Κοιλιάρας, Φαζός, Μπουρσέλης, Βρεττός, Κασμερίδης, Κοντογιάννης, Μανιαδής.

Με προπόνηση που θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής (10/2) σε γήπεδο της Σπάρτης (12μμ) ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση.