Βοίας Νεάπολης: Τέλος πρωταθλήματος και play off.

Η κανονική περίοδος του φετινού πρωταθλήματος τελείωσε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, με την ομάδα μας να καταλαμβάνει την 4η θέση, σε απόλυτη ισοβαθμία με την ομάδα της Α.Ε. Λογκανίκου.

Στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος ο Βοίας αντιμετώπισε τον Α.Ο. Αγίου Βασιλείου Γυθείου σε έναν αγώνα που διεξήχθη υπό συνθήκες κάθε άλλο παρά ιδανικές, με πολύ αέρα και αρκετό κρύο. Στο 1ο ημίχρονο και μη έχοντας ευνοϊκό αέρα, η ομάδα μας επικεντρώθηκε στα αμυντικά της καθήκοντα και δεν επέτρεψε τον αντίπαλο να απειλήσει παρά μόνο με μακρινά σουτ από στημένες φάσεις, τα οποία δεν προβλημάτισαν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα μας. Μάλιστα στο 34ο λεπτό η ομάδα μας ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Γιάννη Λιβανό να σκοράρει μετά από κόρνερ. Λίγα λεπτά μετά ο Γιάννης Πανάγος έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0, καθώς το πλασέ του από πολύ κοντινή απόσταση βρήκε το δοκάρι, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει 1-0.

Στο 2ο ημίχρονο ο Βοίας μπήκε για να καθαρίσει γρήγορα τον αγώνα και αυτό φάνηκε πως θα γίνει όταν 54’ ο Γιάννης Λιβανός διπλασίασε τα τέρματα του και της ομάδας σκοράροντας με ένα απίθανο φάουλ. Κάπου εκεί όμως ο Βοίας «κατέβασε διακόπτες», η απόδοση της ομάδας έπεσε κατακόρυφα και ο Α.Ο. Αγίου Βασιλείου Γυθείου κέρδισε αρκετά φάουλ στο χώρο του κέντρου και μέτρα στο γήπεδο. Στο 60ο λεπτό μάλιστα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Βοία, η οποία ξεκίνησε από φάουλ στο χώρο του κέντρου. Στο υπόλοιπο του αγώνα μπορεί να μη σημειώθηκε κάποια μεγάλη φάση, όμως ο Βοίας δεν έδειχνε να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, με τους παίκτες του απλά να περιμένουν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Το πρωτάθλημα όμως ουσιαστικά τώρα αρχίζει! Τη Δευτέρα στις 19:00 ώρα θα λάβει χώρα η κλήρωση για τα play off ( 6 αγώνες, εντός και εκτός έδρας ), στα οποία θα συμμετέχουν εκτός από την ομάδα μας, η Α.Ε. Λογκανίκου, το Κάστρο Γερακίου και ο Α.Ο. Κροκεών. Όλες οι ομάδες θα ξεκινήσουν με 0 βαθμούς, πλην του Α.Ο. Κροκεών, ο οποίος θα ξεκινήσει με 1 βαθμό. Άπαντες στην ομάδα μας έχουν θέσει ως στόχο για φέτος την άνοδο και θα τα δώσουν όλα για να επιτύχουν αυτόν τον στόχο. Ελπίζουμε ο κόσμος να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια!