Ενεργό μέλος της Εθνικής Αλβανίας ο Ντουρμισάι, σημείο κλειδί η «αποποίηση συμμετοχής» (εικόνα)

0
207

Ορατή είναι η τιμωρία της Λαμίας, εφόσον γίνει και τυπικά ένσταση από τις ενδιαφερόμενες ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι και ο Άρης, για την χρησιμοποίηση έξι ξένων από τον Μπάμπη Τεννέ στο παιχνίδι με την Σπάρτη.

Ο ένας εξ αυτών είναι ο Ντουρμισάι, που ναι μεν έχει ελληνική ταυτότητα, αλλά είναι ενεργό μέλος με την Εθνική Αλβανίας τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα ο φορ της Λαμίας έχει δύο συμμετοχές με την αποστολή των Αλβανών, στους αγώνες με Ελλάδα (2 Σεπτεμβρίου) και Ισραήλ (10 Οκτωβρίου).

Η Λαμία θα μπορούσε στην αρχή της σεζόν, δηλαδή την 1η Ιουλίου, να αποποιηθεί το δικαίωμα της συμμετοχής του Ντουρμισάι με την Εθνική Αλβανίας. Αυτό είναι και το λεπτό σημείο της υπόθεσης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν το έκανε όμως και έτσι βάσει κανονισμού θα πρέπει να τιμωρηθεί με μηδενισμό και αφαίρεση τριών βαθμών, δηλαδή συνολικά έξι βαθμών.

Στην αποστολή της Εθνικής Αλβανίας κόντρα στην Ελλάδα ήταν παρών ο Ντουρμισάι. Πρόκειται για τον αγώνα όπου η Εθνική Ελπίδων νίκησε με 2-1 την Αλβανία με γκολ του Τσιλιανίδη στο 90′ σε ένα επεισοδιακό ματς για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 αλλά κατάφεραν στις καθυστερήσεις να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Ο παίκτης της Λαμίας ήταν κανονικά δηλωμένος ως ενεργό μέλος της Εθνικής Ελπίδων. Δείτε εδώ:

ΠΗΓΗ: pressaris.gr